Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος συναντά για πρώτη φορά την εγγονή του!

Άκρως φορτισμένο το κλίμα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος συναντά για πρώτη φορά την εγγονή του!

Καταιγιστικές αλλά ευχάριστες κυρίως είναι οι εξελίξεις αυτή την εβδομάδα στη Γη της Ελιάς, καθώς όπως όλα δείχνουν το μαρτύριο του Φίλιππου με την συμπεριφορά της Βασιλικής τελειώνει μιας και το μωράκι τους διαφεύγει τον κίνδυνο, και ο Ισίδωρος θα συναντήσει για πρώτη φορά την εγγονή του...

Μεγάλες συγκινήσεις απόψε 25/5 στη Γη της Ελιάς

Ο γιατρός δίνει την άδεια στην Βασιλική και τον Φίλιππο να δούνε το μωράκι τους που πλεόν είναι καλά και έχει ξεφύγει τον κίνδυνο. Ο Ισίδωρος προσκαλεί την Φανή σε δεύτερη συνάντηση καθώς θα μείνει αρκετές μέρες στην Αθήνα. Αυτή του αντιπροτείνει δεύτερη επίσκεψη στο σπίτι της και εκεί θα ανακαλύψουν πως έχουν κοινά ενδιαφέροντα.

Η δίωξη της Χάιδως για ηθική αυτουργία για τον τραυματισμό του Στέφανου ανησυχεί πολύ τον Λυκούργο που φοβάται πως η Χάιδω θα καταδικαστεί με φυλάκιση.

Η Μαργαρίτα προσπαθεί να πείσει τον Αλέξη να πάει να μείνει μαζί της γιατί δεν θα βγαίνει οικονομικά τώρα που έχασε την δουλειά του, αλλά αυτός αρνείται πεισματικά με τη βοήθεια της …Μυρτάλης. Η Ευτυχία αρέσει στον Άρη, τον αδερφό της Εύας, και της το δείχνει. Η Αρετή ξεφεύγει για ακόμη μια φορά και παραμονεύει την Ελένη για να της μιλήσει για τον Στέφανο. Εκείνη την ειρωνεύεται, φεύγει και την αφήνει να βράζει από τον θυμό της.

Ο Στάθης και ο Στέφανος φαίνεται να βάζουν στην άκρη αυτά που τους χώρισαν και τους πλήγωσαν και συζητάνε ξανά σαν πατέρας με γιό. Ο Ισίδωρος και η εγγονή του η Αγγελική συναντιούνται τυχαία στο σπίτι της Φανής και οι στιγμές είναι ιδιαίτερα συγκινητικές.

Νέο πρόσωπο - έκπληξη στην σειρά! Αυτή η ηθοποιός θα παίξει την Ασπασία

Αρκετοί ηθοποιοί αναμένεται να μπουν μέχρι το τέλος της σεζόν στην επιτυχημένη σειρά του Mega, Γη της Ελιάς. Όπως γνωρίζουμε, ένας από τους βασικούς χαρακτήρες που θα δούμε θα είναι ο Δημοσθένης, αλλά και η Ασπασία.

Σύμφωνα με την πλοκή της σειράς, ο Δημοσθένης ετοιμάζεται να πάει και να εγκατασταθεί στη Μάνη. Ηδη ακούμε από τον Κωνσταντίνο να του λέει «πότε έρχεσαι; Αυτά θα τα πούμε από κοντά» ή «τώρα που θα παντρευτώ κάποια πράγματα πρέπει ν’ αλλάξουν».

Ο Δημοσθένης, όπως θα δούμε, είναι ένας άνθρωπος με δύο πρόσωπα. Απέναντι στην οικογένειά του την οποία υπεραγαπάει είναι τύπος και υπογραμμός. Για την εκείνη είναι ο καλύτερος άνθρωπος και φυσικά δεν γνωρίζουν τίποτα για την εγκληματική του δράση.

Μαζί του στη Μάνη θα έρθει και η σύζυγός του, η Ασπασία, την οποία έχουμε ακούσει αρκετές φορές από την Αρετή, η οποία την περιμένει πώς και πώς.

Δείτε στο TV24 ποια ηθοποιός θα υποδυθεί την Ασπασία