Τρία Μίλια: Το τεράστιο ψέμα του Μιχάλη και του Τίμου τους φέρνει σε μπελάδες

Σήμερα Τετάρτη 25/5!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Τρία Μίλια: Το τεράστιο ψέμα του Μιχάλη και του Τίμου τους φέρνει σε μπελάδες

Καταιγισμός εξελίξεων στην καθημερινή νέα σειρά του Star, Τρία Μίλια (δείτε τα νούμερα τηλεθέασης της πρεμιέρας) καθώς όπως όλα δείχνουν, πολλοί από τους ήρωες κρύβουν πολλά μυστικά, και ο καθένας για δικούς του λόγους δεν τα αποκαλύπτει, και το ψέμα το έχουν στο...τσεπάκι όπως θα δούμε και σήμερα Τετάρτη 25/5.

Μην χάσετε στα Τρία Μίλια σήμερα...

Επεισόδιο 36: Ο Μιχάλης και ο Τίμος βρίσκονται εγκλωβισμένοι στην πολυτελή θαλαμηγό και συνειδητοποιούν πως έχουν σαλπάρει προς άγνωστη κατεύθυνση. Δεν ξέρουν πώς να δικαιολογήσουν την απουσία τους από τις οικογένειές τους και επινοούν ένα ψέμα. Η Δέσποινα και οι κόρες του Τίμου παραξενεύονται από αυτό που ακούν, αλλά πείθονται. Η Κάτια, όμως, ακούει τη δικαιολογία με μεγάλη επιφύλαξη και ο Γεράσιμος ανησυχεί έντονα. Ο Νικόλας αναστατώνεται από ένα όνειρο που είδε και το θεωρεί προφητικό. Η Βασιλική απαιτεί από τον Χάρη να της πει όσα ξέρει για τον Λάμπη.

Στο ιατρείο, η Φωτεινή ξαφνιάζεται από την απουσία του Μιχάλη και από το γεγονός ότι δεν την ενημέρωσε. Ο Κυριάκος επισκέπτεται την Κλειώ στην κλινική και ανάμεσά τους αρχίζει να αναπτύσσεται μια ιδιαίτερη συμπάθεια. Επάνω στο πλοίο, ο Μιχάλης παρακολουθεί όσους παίζουν χαρτιά και δεν μπορεί να συγκρατηθεί. Αποφασίζει να μπει και εκείνος στο παιχνίδι, ενώ ο Τίμος προσπαθεί να τον εμποδίσει…

Μην χάσετε και το επεισόδιο της Πέμπτης 26/5

Επεισόδιο 37: Ο Μιχάλης και ο Τίμος βρίσκονται στη θαλαμηγό, όπου τους ειδοποίησαν για να παραδώσουν τα χρήματα και περιμένουν. Επάνω στο πλοίο, όμως, λειτουργεί ένα παράνομο καζίνο. Ο Μιχάλης δεν καταφέρνει να αντισταθεί στο πάθος του και αρχίζει να παίζει με τα χρήματα, που έχει έρθει για να παραδώσουν.

Στο νησί, η Κάτια εκμυστηρεύεται στον Στέφανο τις ανησυχίες της για τον Μιχάλη, αλλά και τις υποψίες της ότι ο Γεράσιμος την απατά. Ο Πέτρος βλέπει ότι η Κλειώ αποκτά μεγάλη οικειότητα με το νέο της καθηγητή, τον Κυριάκο και η ζήλια του φουντώνει. Όσο περνάει η ώρα στη θαλαμηγό, ο Μιχάλης παίζει όλο και πιο τολμηρά και ο Τίμος τρελαίνεται από το άγχος του.