Γυρίσματα στην Κέρκυρα για ξένη ταινία - Επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη

Σας περνάει από το μυαλό;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γυρίσματα στην Κέρκυρα για ξένη ταινία - Επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη

Το μεσημέρι της Τρίτης 24/5, στην εκπομπή του Open, Μέρα Μεσημέρι με την Μάριον (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε χθες), ανακοινώθηκε η επιστροφή μίας ξένης ταινίας που όλοι αγαπήσαμε. Ο λόγος για την ταινία Γάμος αλά Ελληνικά, η οποία φαίνεται πως θα έχει και τρίτο μέρος. Το γεγονός πως τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν από στο νησί της Κέρκυρας προκαλεί μεγάλη έκπληξη και ενθουσιασμό για όσα θα παρακολουθήσουμε στις οθόνες μας.

Ο Γάμος αλά Ελληνικά επιστρέφει στην κινηματογραφική οθόνη

Σύμφωνα με το ρεπορταζ της εκπομπής, το sequel της ταινίας ανακοινώθηκε ένα χρόνο πριν, όταν η πρωταγωνίστρια Nia Vardalos χρησιμοποίησε το Instagram της για να μοιραστεί τα νέα για το My Big Fat Greek Wedding 3, όπως λέγεται στα αγγλικά, ενώ η πρώτη ταινία είχε βγει για πρώτη φορά στους κινηματογράφους το 2002.

Η ηθοποιός και παραγωγός, λοιπόν, πριν από λίγες μέρες, επιβεβαίωσε στα social media ότι ετοιμάζεται και τρίτο μέρος της αρχικής ταινίας μαζί με τους παλιούς ηθοποιούς και μιλώντας γι' αυτό είπε: «Ναι, είναι αλήθεια ότι για πάνω από ένα χρόνο προσπαθούμε να γυρίσουμε ένα σενάριο που έγραψα με το όνομα My Big Fat Greek Wedding 3».

Κεντρική φωτογραφία: ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/EUROKINISSI

Σε εκπομπή του OPEN ο πρωταγωνιστής της ταινίας "365 μέρες"

Πανζουρλισμό έχει προκαλέσει ο κούκλος Ιταλός ηθοποιός Michele Morrone, ο οποίος είχε γνωστός στο ευρύ κοινό κυρίως μετά τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην ταινία "365 μέρες" που κυκλοφόρησε στο Netflix (δείτε εδώ μια σημαντική ανακοίνωση της πλατφόρμας).

Η ταινία είναι γεμάτη από ερωτικές σκηνές και πολλές ομοιότητες με τα ''Fifty Shades of Grey''. Ο Michele υποδύεται τον μαφιόζο Massimo ο οποίος απαγάγει τη Laura και τις δίνει 365 μέρες για να τον ερωτευτεί. Μάλιστα, πριν λίγο καιρό βγήκε το δεύτερο μέρος.

Ωστόσο, πριν μερικές ώρες, έγινε γνωστή μια είδηση η οποία θα ευχαριστήσει αρκετά τις θαυμάστριες του. Συγκεκριμένα, ο Michele Morrone πρόκειται να μιλήσει αποκλειστικά στην εκπομπή OPEN Weekend αυτό το Σαββατοκύριακο!

Στο OPEN Weekend ο Michele Morrone