Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η χαρά της Βέρας από ότι φαίνεται δεν θα κρατήσει πολύ...

Χαρές και γλέντια σήμερα 25/5 στον Πλάτανο!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η χαρά της Βέρας από ότι φαίνεται δεν θα κρατήσει πολύ...

Μπορεί η αγαπημένη σειρά της ΕΡΤ να πλησιάζει προς το τέλος της, ωστόσο ακόμη και τώρα οι εξελίξεις στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο (δείτε εδώ την συγκλονιστική εξομολόγηση του πρωταγωνιστή Γιάννη Μόρτζου) είναι καταιγιστικές και αρκετά συναρπαστικές, όπως θα δούμε και στο σημερινό επεισόδιο της Τετάρτης 25/5.

Μην χάσετε σήμερα στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Επεισόδιο 165ο: Η χαρά της Βαλέριας δεν κρατάει για πολύ, και πριν προλάβει να το καταλάβει, βρίσκεται ξανά κλειδαμπαρωμένη στο σπίτι, υπό την επίβλεψη της Αγγέλας, που είναι… γεμάτη ιδέες. Η κόντρα της Καλλιόπης και του Χαραλάμπη για το περιβόητο λεύκωμα συνεχίζεται και νικητής του δεύτερου γύρου αναδεικνύεται η Καλλιόπη. Ο Παναγής ετοιμάζεται για Ιταλία μετά τα εγκαίνια του θεματικού πάρκου, το ίδιο και η Τούλα, που κάνει τα νεύρα της Μάρμως κρόσια.

 Τρισευτυχισμένος ο Τζώρτζης με την απόφαση της Κικής να είναι μαζί

Ο Κίτσουλας, πάλι, θέλει να γυρίσει σελίδα στη ζωή του και ζητάει την άδεια του… παπά, για να αρχίσει να βγαίνει ραντεβού με τη Σύλβια. Η Αγγέλα είναι αποφασισμένη να πάρει το μερίδιο του Σάββα στην «Τρουφέξ», μόνο που θα χρειαστεί να κάνει μια μικρή… χάρη στη Βαλέρια, για να το αποκτήσει.

Πρωταγωνίστρια της σειράς αποκαλύπτει για το πως ήταν ο Φιλιππιδης στα γυρίσματα

Το πρωί της Πέμπτης 14/4 η Θεοδώρα Σιάρκου μίλησε στην κάμερα της «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη και στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει. Ωστόσο οι δηλώσεις της έρχονται σε αντίθεση με όσα έχουν πει οι περισσότεροι συνάδελφοί της.

Η ηθοποιός που έπαιξε μαζί με τον Φιλιππίδη, μίλησε για την εμπειρία της μαζί του στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» και μοιράστηκε τις αναμνήσεις της από τη συνεργασία τους στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Δεν είχα ξαναδουλέψει με τον Πέτρο στο παρελθόν. Δεν έχω να του καταλογίσω κάτι αρνητικό. Είχαμε μία πολύ αρμονική συνεργασία για 5 μήνες και ήταν πολύ υποστηρικτικός με τα νέα παιδιά. Καθοδηγούσε τους νέους συναδέλφους ή τους αποκάλυπτε τα μυστικά του για την κωμωδία», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα γυρίσματα που έκαναν μαζί και όπως είπε χαρακτηριστικά, ένιωθε σαν να βρισκόταν σε πάρτι.

«Το γύρισμα με τον Φιλιππίδη ήταν ένα πάρτι. Ερχόταν πολύ ευδιάθετος και πάντα αυτοσαρκαζόταν κι έβρισκε τρόπους να κάνει ανάλαφρο το γύρισμα και διασκεδαστικό. Ύστερα, προέκυψε όλο αυτό κι έφυγε νύχτα. Δεν προλάβαμε καν να το συζητήσουμε», εξήγησε.

Τέλος, τόνισε πως η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης. «Νομίζω ότι όλα θα πάρουν τον δρόμο τους, όπως πρέπει. Τον σκέφτομαι ακόμα και τώρα τον Πέτρο, αλλά δυστυχώς, ο καθένας μας όπως στρώνει, έτσι κοιμάται. Πλέον, η ελληνική δικαιοσύνη θα αποφανθεί αν ο Πέτρος Φιλιππίδης θα αθωωθεί ή θα καταδικαστεί», είπε κλείνοντας.