MasterChef 6: «Βιώσαμε πολλά...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Γιάννου μετά την αποχώρηση του

Μία ανάσα πριν το τέλος

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
MasterChef 6: «Βιώσαμε πολλά...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Γιάννου μετά την αποχώρηση του

To πρωί της Τετάρτης 25/5 στο πλατό του Breakfast at Star, βρέθηκε καλεσμένος ο Γιάννος Σδούγκας, ο παίκτης που αποχώρησε στο τελευταίο επεισόδιο του MasterChef 6 από τον διαγωνισμό, μία ανάσα κυριολεκτικά πριν τον τελικό. Έκανε λοιπόν στην παρέα της εκπομπής τις πρώτες δηλώσεις του, απαντώντας και στο σχόλιο της παρουσιάστριας πως τον είδαμε να "λυγίζει" και δεν μας είχε συνηθίσει έτσι τόσο καιρό.

Οι δηλώσεις του Γιάννου Σδούγκα για την αποχώρησή του

Πιο συγκεκριμένα ο παίκτης είπε: « Λογικό ήταν να ξεσπάσω, ήταν ένα ταξίδι, βιώσαμε πολλά μέσα και ωραίες στιγμές και ο καθένας λυγίζει, ήταν η στιγμή, η δική μου στιγμή γιατί ήξερα πως δεν έχω κάνει καλό πιάτο, για αυτό τα άφησα να βγουν προς τα έξω...».

Αξίζει να αναφερθεί πως ο συγκεκριμένος παίκτης ήταν ένα από τα φαβορί του μαγειρικού διαγωνισμού, και πλήθος κόσμου τον στήριζε μιας και ήθελε να τον δει νικητή.

«Είναι ολοφάνερο πως είναι στημένο» - Χαμός στο Twitter με την αποχώρηση του

Δεν είναι λίγες οι φορές που όσα διαδραματίζονται στο ριάλιτι μαγειρικής του Star, γίνονται επίκεντρο του σχολιασμού των χρηστών στο Twitter. Έτσι και στο επεισόδιο της Τρίτης 24/5 στο MasterChef 6 οι χρήστες δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν την αγανάκτησή τους για την αποψινή αποχώρηση. Ο λόγος για τον Γιάννο Σδούγκας (δείτε εδώ την διαδικασία από την οποία έχασε).

Εκτός τετράδας έμεινε το μεγάλο φαβορί του φετινού MasterChef, ο Ελληνο-βέλγος Γιάννος, ο οποίος συγκινήθηκε κατά την αποχώρησή του αλλά ζήτησε από τους κριτές να του χαρίσουν κάτι δικό τους για ενθύμιο. Ο Πάνος Ιωαννίδης του έδωσε τον αναπτήρα του και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος του υποσχέθηκε κάτι από το καμαρίνι του.