Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη Καρακάση αποκαλύπτει το τέλος της Ρίζως λίγο πριν το μεγάλο φινάλε

Οι δηλώσεις της στο Breakfast@Star

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη Καρακάση αποκαλύπτει το τέλος της Ρίζως λίγο πριν το μεγάλο φινάλε

Στην πρεμιέρα για τα θερινά σινεμά της «Σμύρνης μου αγαπημένης» βρέθηκε μεταξύ άλλων, η Ελένη Καρακάση, που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες». Εκεί λίγο πριν το μεγάλο φινάλε, η ηθοποιός αποκάλυψε το τι συναισθήματα της αφήνει η αυλαία (δείτε εδώ ποιος φόνος θα πραγματοποιηθεί λίγο πριν το τέλος).

Η Ελένη Καρακάση, αποκαλύπτει πριν πέσει αυλαία στις Άγριες Μέλισσες

«Δεν γνωρίζω ποιο θα είναι το τέλος της σειράς. Δεν έχω ρωτήσει, ποτέ δεν ρωτάω που θα πάει ο ρόλος μου το αφήνω αυτό στους σεναριογράφους, που εδώ και 3 χρόνια μου έχουν αποδείξει ότι δεν έχω κανένα λόγο να αμφιβάλλω», αποκάλυψε η ηθοποιός.

Ενώ πολλοί συνάδελφοί της απαντούν περίπου τα ίδια στην συγκεκριμένη ερώτηση, είναι εύλογο να αναρωτιέται κανείς αν πρόκειται για μια διαδεδομένη συνήθεια ή η παραγωγή προσπαθεί να κρατήσει σαν επτασφράγιστο μυστικό το τέλος στις «Άγριες Μέλισσες».

Πόσα πληρώνεται η Ελένη Καρακάση για τις Άγριες Μέλισσες

Η Ελένη Καρακάση έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό On time, στο οποίο μίλησε για την αμοιβή ης στο σίριαλ. Γενικότερα έχουν ακουστεί διάφορα ποσά μιας και η ακροαματικότητα ήταν και είναι καλή.

Αυτό όμως όπως επιβεβαίωσε και η ίδια δε σημαίνει πως ήρθαν από το πουθενά υπέρογκα ποσά στις τσέπες των ηθοποιών. Η Καρακάση εξήγησε μάλιστα πως από κύκλο σε κύκλο υπήρχαν αυξήσεις, πάντα όμως κινούμενες σε φυσιολογικά όρια.

Βρέθηκες με αυτό που λέμε… με μηδέν ευρώ στην τσέπη;

Πάρα πολλές φορές. Και κάτω από το μηδέν! Κι εννοώ χρεωμένη μέχρι το λαιμό σε πιστωτικές κάρτες.

Έχει γραφτεί ότι στις Άγριες Μέλισσες παίρνετε αρκετά υψηλές αμοιβές. Είναι έτσι;

Αυτό δεν ξέρω πώς γράφτηκε και πού στηρίχτηκε. Μιλάω πάντα για τον εαυτό μου. Εγώ έπαιρνα κάποια λεφτά την πρώτη χρονιά τα οποία δεν ήταν από τα καλύτερα χρήματα που έχω πάρει ποτέ. Μπορώ να πω ότι ήταν αρκετά χαμηλά.

Ελένη Καρακάση

Τη δεύτερη χρονιά αυτά τα λεφτά ανέβηκαν αισθητά, προς τιμήν του παραγωγού και του καναλιού φυσικά. Κι η τρίτη χρονιά πήγε ακόμα καλύτερα. Όμως σε καμία περίπτωση αυτά τα χρήματα δεν είναι κάτι υπερβολικό. Θεωρώ ότι αυτά τα άρθρα είναι αναληθή.