Γη της Ελιάς: Επιτέλους ευχάριστα για Φίλιππο και Βασιλική

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (26/5)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Επιτέλους ευχάριστα για Φίλιππο και Βασιλική

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (26/5) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς μιας και επιτέλους οι γιατροί ανακοινώνουν καλά νέα για την κατάσταση της υγείας του μωρού τους (δείτε εδώ ποιοι δύο ηθοποιοί της σειράς έγιναν ζευγάρι).

Τι θα δούμε σήμερα (26/5) στη Γη της Ελιας - Επεισόδιο 203α

Τα ευχάριστα νέα για την εξέλιξη της υγείας του μωρού ανακουφίζουν τον Φίλιππο και τη Βασιλική, οι οποίοι επιτέλους ατενίζουν πάλι το μέλλον με αισιοδοξία. Η Χάιδω τούς προτείνει να ταξιδέψουν για λίγες ημέρες προκειμένου να ξεκουραστούν. Η Βασιλική αποφασίζει να πάνε στη Σύμη για να εκπληρώσει το τάμα που έχει στον Αρχάγγελο Μιχαήλ, και μετά να μείνουν στη Ρόδο.

Αλλάζει μέρα προβολής η Γη της Ελιάς

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 23/5 ο Αντρέας Γεωργίου. Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σειρά «Γη της ελιάς» και προχώρησε μια ενδιαφέρουσα αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως λόγω του “X-Factor” η αγαπημένη σειρά μετακομίζει πλέον την Παρασκευή ενώ μάλιστα τόνισε πως θα έχουμε και νέες αφίξεις.

«Να σου πω ότι αυτή την εβδομάδα έχουμε καινούργιες αφίξεις και καινούργιους χαρακτήρες. Έχουμε τον ρόλο του Άρη, που μπαίνει, τον αδερφό της Εύας, τον οποίο υποδύεται ο Νίκος Μέλλος. Την παραπάνω εβδομάδα έχουμε τον Κούλη Νικολάου και μπαίνει επίσης και η Βάσια Παναγοπούλου στο ρόλο της Ασπασίας. Θα είναι ζευγάρι. Θα δούμε Βάσια Παναγοπούλου με Δώρα Χρυσικού.

Η μέρα που χάνεται από το “X-Factor” πάει Παρασκευή. Οπότε θα έχουμε την παρουσία μας όλες τις ημέρες απλά, απλά αλλάζει λίγο το πρόγραμμα. Πάμε μέχρι τέλος Ιουνίου, κάνουμε ένα break και επανερχόμαστε την καινούργια σεζόν», είπε χαρακτηριστικά ο Αντρέας Γεωργίου.