Σε ξένα χέρια: Μία αποκάλυψη φέρνει τα πάνω κάτω για τη Σκορδίλω

Ραγδαίες εξελίξεις την Πέμπτη 26/5

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Σε ξένα χέρια: Μία αποκάλυψη φέρνει τα πάνω κάτω για τη Σκορδίλω

Αρκετά συγκλονιστικές, όπως έχουμε δει στα τελευταία κυρίως επεισόδια, είναι οι εξελίξεις στη σειρά της ΕΡΤ Σε ξένα Χέρια, και ιδιαίτερα συγκινητικές σκηνές πρόκειται να παρακολουθήσουμε και στο σημερινό επεισόδιο της Πέμπτης 26/5, και μεταξύ άλλων θα έρθουμε αντιμέτωποι και με μεγάλες αποκαλύψεις που θα αλλάξουν ριζικά την...Σκορδίλω!

Μην χάσετε σήμερα 26/5 στο Σε ξένα Χέρια

Επεισόδιο 133: Η Διώνη αναγκάζεται να εγκαταλείψει την οικία Πιπερόπουλου μετά τις αποκαλύψεις για την απαγωγή της Μαριτίνας, και επιχειρεί να επιστρέψει στο παλιό της σπίτι. Η σθεναρή άρνηση της Ντάντως, όμως, την αναγκάζει να ζητήσει καταφύγιο αλλού. Ο Μάνος ενημερώνεται κατά λάθος για τον θάνατο του Φλοριάν και αποφασίζει να γιορτάσει το γεγονός, πιστεύοντας πως ξεμπέρδεψε δια παντός από τον εκβιασμό και τον κίνδυνο να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Η Πελαγία προσπαθεί να διαχειριστεί τις νέες πληροφορίες. Ο Φεγκούδης συναντά την Ολυμπία και τον Λουδοβίκο προκειμένου να λύσουν την παρεξήγηση και να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση. Η αλήθεια που θα έρθει στο φως θα αλλάξει ριζικά τη στάση της Σκορδίλως απέναντι στον αδερφό της και θα φέρει καινούργιες αλλαγές.

Μετά το Σε Ξένα Χέρια τον Γιάννη Μπέζο θα δούμε στο...

Ο πασίγνωστος και αγαπητός ηθοποιός Γιάννης Μπέζος, σύμφωνα με πληροφορίες την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν δεν είχε προγραμματίσει κάποια τηλεοπτική δουλειά, κάτι που όπως φαίνεται άλλαξε!

Έπειτα από την Μαίρη Χρονοπούλου, τελικά και ο Γιάννης Μπέζος δέχτηκε την πρόταση και θα βρεθεί ανάμεσα στους ταλαντούχους ηθοποιούς που θα πλαισιώσουν τη νέα σεζόν του Έτερος Εγώ!

Ύστερα από δελεαστική πρόταση που δέχτηκε από τον Σωτήρη Τσαφούλια, θα παρακολουθήσουμε τον σπουδαίο ηθοποιό ανάμεσα στο υπόλοιπο αξιέπαινο καστ στον νέο κύκλο της σειράς όπως τη Μαριάννα Τουμασάτου, το Μιχάλη Ιατρόπουλο, Αντίνοο Αλμπάνη, Κρατερό Κατσούλη και άλλους.

Ο Γιάννης Μπέζος στη νέα σεζόν του Έτερος Εγώ