Απόψε ανακοινώνεται ο πιο πολυσυζητημένος γάμος του Σασμού - Παντρεύεται η...

Οι σημερινές 27/5 εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Απόψε ανακοινώνεται ο πιο πολυσυζητημένος γάμος του Σασμού - Παντρεύεται η...

Μπορεί η Μαρίνα να περνάει πολύ όμορφες στιγμές μετά την επιστροφή της στην Κρήτη, ωστόσο, ο Άγγελος περνάει δύσκολα με τον Κώστα που έχει βγει από την φυλακή. Οι εξελίξεις του Σασμού είναι καταιγιστικές και σίγουρα ανατρεπτικά, αφού από σήμερα τα πράγματα είναι πολύ άσχημα για την υγεία της Αργυρώς.

Οι 27/5 εξελίξεις του Σασμού στον ALPHA

Επεισόδιο 150

Το σχέδιο του Άγγελου, για την αγορά του κτήματος του Αστέρη προχωράει κανονικά. Ο Αστέρης ανυποψίαστος νιώθει ότι παίρνει μια οικονομική ανάσα.

Τα δύο ζευγάρια που σχεδιάζουν το επόμενο βήμα στη ζωή τους, ο Μαθιός με τη Βασιλική και ο Αντώνης με τη Μαρίνα, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Ο Σταύρος ψάχνοντας για συμπαίκτη θα καλέσει τον φίλο του τον Χρήστο μη γνωρίζοντας ότι τηλεφωνεί στον Αστέρη.

Ο Γεράσιμος αποφασίζει να μιλήσει στον Καραπάνο για τον γιο του. Πώς θα αντιδράσει όμως εκείνος και ποια είναι τα σχέδια που καταστρώνει;

Όσα αποκάλυψε η Μαρία Τζομπανάκη για το Σασμό

Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται» ήταν το μεσημέρι της Κυριακής 22/5 μία εκ των πρωταγωνιστριών του Σασμού η Μαρία Τζομπανάκη. Η ταλαντούχα ηθοποιός παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη, αποκαλύπτοντας και για το αν περιμένουν όπως φημολογείται δεύτερο εγγονάκι, αλλά έδωσε και ένα spoiler "φωτιά" σχετικά με το φινάλε της σεζόν.

«Τα ρούχα που φορούσανε δεν διέγραφαν ποτέ το σώμα τους, τα φορούσαν πάντα ένα νούμερο μεγαλύτερο. Γι’ αυτό και γω είμαι πάντα πολύ προσεκτική και το φοράω συνέχεια. Όταν μου έλεγαν κάτι έλεγα “έτσι είναι αυτές!” ‘Μα μη φοράς αυτά’, μα έτσι κάνανε! Αυτές είναι οι γυναίκες μιας άλλης εποχής. Είναι τιμητικό για μένα, προσπαθώ να τις τιμήσω» είπε αρχικά η Μαρία Τζομπανάκη.

Στη συνέχεια για το φινάλε του πρώτου κύκλου αποκάλυψε: «Θα γίνουν πολλά, η σεζόν η πρώτη θα κλείσει με τρόπο ανάμεικτο θα έλεγα. Αλλά θα αφήσει αυτό το “γιατί τελείωσε τώρα!” Στα δράματα συμβαίνουν συνήθως δύσκολες καταστάσεις. Εγώ ρώτησα να μου πουν αν θα ερωτευτεί η Καλλιόπη, αλλά όχι. Είναι ταγμένη η Καλλιόπη στον σταυραετό της».