Ψέματα: Η Έλενα έρχεται αντιμέτωπη με τις συνέπειες των πράξεων της

Η δραματική συνέχεια απόψε στις 22:40!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Ψέματα: Η Έλενα έρχεται αντιμέτωπη με τις συνέπειες των πράξεων της

Η νέα σειρά του Alpha Ψέματα, που έχει καθηλώσει από το πρώτο κιόλας επεισόδιο το τηλεoπτικό κοινό, επιστρέφει αυτή την Παρασκευή 27/5 με νέο συγκλονιστικό επεισόδιο καθώς για ακόμη μία φορά όσα ξέραμε μέχρι στιγμής ανατρέπονται, ή μήπως κάνουμε λάθος;

Η συγκλονιστική συνέχεια της σειράς Ψέματα απόψε...

Η ιντερνετική επίθεση της Έλενας στον Αντρέα της γυρίζει μπούμερανγκ και έχει απρόβλεπτες συνέπειες, καθώς το παρελθόν της επιστρέφει για να την κυνηγήσει... Θα πρέπει, όμως, να βάλει στην άκρη για λίγο τα προσωπικά της, καθώς η Ηλιάννα, μαθήτρια της στη Β' Λυκείου, κινδυνεύει. Στην προσπάθειά της να την προστατεύσει, ζητάει τη βοήθεια του Αντρέα...

Ο Χρήστος Λούλης αποκαλύπτει για τον "υποκριτή" της σειράς

Ο Χρήστος Λούλης βρέθηκε ως καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής Happy Day, το πρωί της Πέμπτης 26/5, και μίλησε για την σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί αυτό το διάστημα, Ψέματα, η οποία φαίνεται πως έχει "τραβήξει" το κοινό με την υπόθεση και τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν.

Ο ηθοποιός εξήγησε, αρχικά, πως προέκυψε αυτή η συνεργασία, ενώ τόνισε πως το σενάριο είναι από μία σειρά του εξωτερικού και πρόκειται για μετάφραση. Παρόλα αυτά, αποκάλυψε πως στο επεισόδιο της Παρασκευής 27/5 θα φανερωθεί η αλήθεια για το ποιος ψεύδεται τελικά.

«Τα Ψέματα ήρθαν σχετικά απρόσμενα στην ζωή μου. Έγινε μια πυρετώδη προετοιμασία. Η παραγωγή είναι η ίδια εταιρία που έκανα τον Σιωπηλό Δρόμο και όλοι θέλουν να φροντίσουν αυτό που κάνουμε. Ήθελα πολύ να δουλέψω με τον σκηνοθέτη, έχω δει την δουλειά του. Το σενάριο έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο καθώς είναι μια σειρά 12 επεισοδίων. Το format είναι από την Αγγλία και εμείς απλά κάνουμε μετάφραση.

Δεν πρόκειται να αποκαλύψω ποιος είναι αυτός που λέει ψέματα. Αυτό θα το δούμε στο αυριανό επεισόδιο. Αφού αποκαλυφθεί αύριο η αλήθεια, το τι έχει γίνει δηλαδή, μετά αλλάζει ο χαρακτήρας της σειράς. Δεν είναι ποιος είναι ο ένοχος αλλά ποιος θα καταστρέψει ποιον»