Επιδότηση σοκ στη σειρά «Ψέματα» από το νόμο Κρέτσου: 8ψήφιο το ποσό της επιχορήγησης

Δείτε τα πόσα χιλιάδες ευρώ φτάνει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Επιδότηση σοκ στη σειρά «Ψέματα» από το νόμο Κρέτσου: 8ψήφιο το ποσό της επιχορήγησης

Μια σειρά που ενώ δεν είχε προμοταριστεί πολύ κατάφερε στην πρεμιέρα της να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού (δείτε εδώ τα ποσοστά τηλεθέασης που σημείωσε). Ο ALPHA φέτος έχει στοιχηματίσει πολύ στην μυθοπλασία κι αυτό φαίνεται πως του πάει αφού τα Ψέματα έχουν συζητηθεί αρκετά από τα πρώτα μόνο επεισόδια.

Παρά το γεγονός πως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει μέσα από τηλεοπτικό αποκλειστικό ρεπορτάζ το τέλος της σειράς (δείτε το εδώ), ο ALPHA πρέπει να ολοκληρώσει το.. έργο του και να προβάλει τα επεισόδια μέχρι τέλους στους δέκτες μας. Για τον λόγο αυτό άλλωστε πήρε κι επιδότηση!

Η σειρά «Ψέματα», της εταιρείας Filmiki Productions, με κύκλο 12 επεισοδίων που μεταδίδεται από τον Alpha θα χρηματοδοτηθεί από το ΕΚΟΜΕ. Το ύψος των επιλέξιμων δαπανών ανέρχεται στα 968.192 ευρώ και το ποσό της επιχορήγησης στα 387.276,80 ευρώ. Not bad...

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο της σειράς Ψέματα

Επεισόδιο 4 - Παρασκευή 3/6

Η Έλενα αποφασίζει να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να προσπαθήσει να αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από τον θάνατο της συζύγου του Ανδρέα. Παράλληλα η Κάτια περνάει μια δύσκολη φάση στη σχέση της με τον Δήμο και το μυστικό της να κινδυνεύει να βγει στο φως του ήλιου.