MasterChef 6: Η δήλωση της Ελπίδας Μορφούλη λίγο γίνει ο τελικός - «Δεν χρειάζεται να φτάνουμε πάντα...»

Έφυγε μία ανάσα πριν

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
MasterChef 6: Η δήλωση της Ελπίδας Μορφούλη λίγο γίνει ο τελικός - «Δεν χρειάζεται να φτάνουμε πάντα...»

Μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό του MasterChef, η πολλά υποσχόμενη σεφ Ελπίδα Μορφούλη αποχώρησε από τον μαγειρικό διαγωνισμό, αφήνοντας πίσω τους φιναλίστ πλέον, Παναγιώτη Κουμουνδούρο και Καλλιόπη Μπεζαντέ να "μονομαχήσουν" για τον τίτλο και το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Οι δηλώσεις της Ελπίδας Μορφούλη

Η Ελπίδα βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 1/6 καλεσμένη στην εκπομπή Breakfast@Star και μίλησε για την εμπειρία της εκεί αλλά και το γεγονός ότι αποχώρησε λίγο πριν τελειώσει το ριάλιτι.

«Δεν πειράζει που έφτασα στην πηγή και δεν ήπια νερό. Δεν πειράζει πάντα. Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό που έζησα και την εμπειρία. Είμαι πάρα πολύ κερδισμένη, δεν χρειάζεται να φτάνουμε πάντα στην πηγή. Ήμουν προετοιμασμένη ότι θα φύγω, ήξερα ότι είχα παραψήσει το αρνί» τόνισε μεταξύ άλλων...

«Τον είχα σαν τον πατέρα μου και...» - ''Ρίγη συγκίνησης'' με την αφιέρωση της Πόπης

Το βράδυ της Τρίτης 31/5 παρακολουθήσαμε την πρώτη φάση των τελικών για το Masterchef 6 με την Καλλιόπη, τον Παναγιώτη και την Ελπίδα να διεκδικούν τον τίτλο του νικητή και μια το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ. Έτσι λοιπόν, ο βαθμός δυσκολίας ανέβηκε κατά πολύ και οι κριτές έκαναν μια σοβαρή ανακοίνωση στους φιναλίστ.

Με την πρώτη δοκιμασίας αντιγραφής, να έχει ως βασικό συστατικό το κρεμμύδι, η Πόπη αφιέρωση το πιάτο της στον θείο της, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή και ουσιαστικά εκείνος ήταν το πρόσωπο, που τη μύησε στην μαγειρική. Μάλιστα αποκάλυψε πως το κρεμμύδι ήταν αγαπημένο του υλικό και δεν έλειπε σχεδόν ποτέ από τα πιάτα, επομένως είχε και έναν παραπάνω λόγο να προβεί στην κίνηση αυτή.

«Κακά τα ψέμματα, τον θείο μου τον Στέλιο τον είχα σαν τον πατέρα μου και έφυγε πριν από λίγους μήνες. Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω καν ότι δεν είναι πια στην ζωή. Του οφείλω το ότι αγάπησα την μαγειρική, εκείνος μου τα είχε μάθει όλα από την αρχή».

Masterchef - Πόπη