Σιωπηλός Δρόμος: Ο Νάσος και η Θάλεια θα βρεθούν στο περιθώριο

Οι εξελίξεις της σειράς για τη Δευτέρα 6/6

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σιωπηλός Δρόμος:  Ο Νάσος και η Θάλεια θα βρεθούν στο περιθώριο

Το μεγάλο κανάλι έκανε ανατροπή στο πρόγραμμά του καθώς αποφάσισε να επαναφέρει μια σειρά, η οποία είχε χαρίσει καλά νούμερα κατά την προβολή της στη σεζόν 2020 - 2021. Ο λόγος για τον ''Σιωπηλό Δρόμο'', που προβάλλεται πλέον κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 12:20 π.μ.

Το κοινό είναι πολύ ενθουσιασμένο και ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και η Ναταλία Γερμανού, η οποία έβλεπε φανατικά τη σειρά και από ότι φαίνεται θα τη δει και στην επανάληψη της. Σε κάθε περίπτωση είμαστε ακόμα στην αρχή δηλαδή στο 6ο επεισόδιο, καθώς η δολοφονία στο Βαθύ είναι υπό εξιχνίαση με τον Νάσο να πιέζεται από τους ανωτέρους του να αποκόψει τη Θάλεια από τις συνομιλίες...

Οι εξελίξεις του Σκοτεινού Δρόμου για το επεισόδιο της Δευτέρας 6/6

Μια άγρια δολοφονία θα συγκλονίσει την κοινότητα στο Βαθύ Αττικής. Οι ευθύνες βαραίνουν πρωτίστως την αστυνομία, καθώς 23 μέρες μετά την εξαφάνιση των παιδιών, οι έρευνες δεν έχουν καταλήξει πουθενά. Ο Νάσος πιέζεται από τους ανωτέρους του να αποκόψει τη Θάλεια από τις συνομιλίες και να φτάσει άμεσα σε μια συμφωνία με τους απαγωγείς.

Στη διάρκεια μιας ολονύχτιας εκδήλωσης, οι γονείς θα προσπαθήσουν να ευαισθητοποιήσουν την κοινή γνώμη και να ασκήσουν έτσι μεγαλύτερη πίεση στους δράστες και την αστυνομία. Ο Νάσος και η Θάλεια θα βρεθούν στο περιθώριο και θα καταλάβουν πως ο ένας έχει ανάγκη τον άλλο. Η διπλή ζωή της Αθηνάς αποκαλύπτεται και την ίδια στιγμή ο «ενορχηστρωτής» θα αρχίσει να ανοίγει τα χαρτιά του. Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές και για πρώτη φορά ο Νάσος με την ομάδα του θα εντοπίσουν τον έναν από τους δράστες.

Όσα θα δούμε στη σειρά την Τρίτη 7/6

Η αποκάλυψη της απιστίας της Αθηνάς θα συνταράξει την οικογένειά της και θα την θέσει προ των ευθυνών της. Την ίδια στιγμή, η αστυνομία αποφασίζει να μην προχωρήσει σε συλλήψεις και να παρακολουθήσει τον δράστη με την ελπίδα να τους οδηγήσει στο κρησφύγετο όπου κρατούνται τα παιδιά.

Σιωπηλός Δρόμος

Η Θάλεια ακολουθεί τα στοιχεία που της άφησε ο «ενορχηστρωτής», καταλήγοντας σε μια παλιά υπόθεση που πηγαίνει 25 χρόνια πίσω. Ταυτόχρονα, ο Σπύρος προσπαθεί να κρατήσει τον έλεγχο της οικογένειάς του και να αποτρέψει τον Βασίλη από το να προβεί σε αποκαλύψεις. Η ξαφνική επιδείνωση της υγείας της μητέρας του Μιχάλη θα ανατρέψει τα πάντα.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους εμφανίζονται οι: Δημήτρης Λάλος, Πηνελόπη Τσιλίκα, Αντώνης Καφετζόπουλος, Χρήστος Λούλης, Ανθή Ευστρατιάδου, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Νικόλας Παπαγιάννης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννος Περλέγκας, Μυρτώ Αλικάκη και Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.