Elif: Τραγικές ώρες για την Ματσιντέ - Η υγεία της επιδεινώνεται

Όλα όσα θα δούμε στο αυριανό 7/6 επεισόδιο της σειράς του STAR

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Elif: Τραγικές ώρες για την Ματσιντέ - Η υγεία της επιδεινώνεται

Οι εξελίξεις σε κάθε επεισόδιο της σειράς «Elif» είναι κάθε φορά άκρως καταιγιστικές καθώς όπως θα δούμε στο αυριανό επεισόδιο (7/6) όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR, η Φιντάν επιστρέφει στη φυλακή και αμέσως παίρνει τον έλεγχο της κατάστασης.

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στο αυριανό 7/6 επεισόδιο της σειράς «Elif»

Όλες οι κρατούμενες επιστρέφουν στην προηγούμενη συμπεριφορά τους και ξεχνάνε τα πάντα. Η Μελέκ ξαφνιάζεται από την απότομη αλλαγή της διάθεσής τους. Η Νεσρίν συμμαχεί με τη Φιντάν και μαζί τρομοκρατούν τη Μελέκ μέρα και νύχτα.

Ο Μαχίρ προσπαθεί να κλείσει ένα ραντεβού με τον διάσημο δικηγόρο Φικρέτ Οβαλί σχετικά με την υπόθεση της Μελέκ αλλά δεν τα καταφέρνει. Η Ασλί προσπαθεί να μιλήσει στη Χουμεϊρά για την άσχημη συμπεριφορά της Κιγιμέτ στην Ελίφ αλλά δυσκολεύεται και δεν τα καταφέρνει. Καταλήγει να υπενθυμίσει στη Χουμεϊρά πως πρέπει να προστατεύει την Ελίφ ό,τι και αν γίνει.

Ο Μαχίρ επισκέπτεται τη Μελέκ στη φυλακή και προσπαθεί να την εμψυχώσει λέγοντας πως θα βρει τον καλύτερο δικηγόρο, που θα αποδείξει την αθωότητά της και σύντομα θα είναι ελεύθερη και πάλι.

Η Μελέκ όμως δεν πιστεύει πως θα είναι σύντομα ελεύθερη. Χωρίς να γνωρίζει τη σχέση του Μαχίρ με την Κιγιμέτ, η Μελέκ μοιράζεται μαζί του την ανησυχία της για την Ελίφ, τώρα που επιστρέφει η Κιγιμέτ στην έπαυλη. Η υγεία της Ματσιντέ επιδεινώνεται...

Είναι πλέον οριστικό - Τραγικές ώρες για την Μελέκ

Στην Elif, η κατάθεση του Κερέμ ήταν καταλυτική για την καταδίκη της Μελέκ και όλοι τα βάζουν μαζί του, κυρίως για την κατάσταση στην οποία βρέθηκε μετά από αυτό η Ελίφ. Αυτή τη φορά η Μελέκ επιστρέφει στη φυλακή τελείως διαφορετική!

Κι ενώ ο Κερέμ είναι μόλις ένα βήμα πριν δει στο κινητό του Μαχίρ ότι τον καλεί η Φικρέτ, ο Μαχίρ μπαίνει στο γραφείο και το παίρνει να μιλήσει. Η δικηγόρος τον ενημερώνει πως δεν προέκυψε κάποιο στοιχείο ότι κάποιος προσπάθησε να σκοτώσει τη Μελέκ στο νοσοκομείο, αφού ο γιατρός υποστηρίζει πως πρόκειται για παραισθήσεις από τα χάπια. Στο μεταξύ, ο Εμιρχάν, που παρασύρεται ξανά από τον Τουφάν, κλέβει από τον Σαφάκ τις απαντήσεις από το αυριανό διαγώνισμα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο TV24