"Έσκασε" πριν λίγο - Οι αποψινοί 7/6 καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night show

Θα μιλήσει για όλους και για όλα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Μετά την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται απόψε στις 24:00 στην εκπομπή του, «The 2Night Show», δυο ακόμα λαμπερούς καλεσμένους που θα μιλήσουν για όλους και για όλα.

Οι αποψινοί 7/6 καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night show

Αρχικά ο γνωστός παρουσιαστής υποδέχεται τον Ευτύχη Μπλέτσα. O αγαπημένος παρουσιαστής, που έχει καταφέρει με την εκπομπή του «Happy Traveller» να ταξιδέψει σε περίπου 99 χώρες, μιλάει για τα ταξίδια του, τη γυναίκα του, Ηλέκτρα, που είναι συνοδοιπόρος του στη ζωή και στη δουλειά, αλλά και για τις κόρες τους που τους συντροφεύουν σε όλο τον κόσμο.

Σε ποια χώρα θα μπορούσε να ζήσει; Πού έχασε το διαβατήριό του; Ποια μέρη του χάρτη δεν έχει επισκεφτεί ακόμα; Τέλος, ο Ευτυχής με την κιθάρα του τραγουδάει το «παστίτσιο της μαμάς» και θυμάται την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση στο πλευρό του Γρηγόρη.

Καλεσμένη στο «The 2Night Show» είναι και η Εβίτα Σερέτη. Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια, με τη γνήσια λαϊκή φωνή, αναφέρεται στην αγάπη της για το τραγούδι, για τις συνεργασίες της με μεγάλα ονόματα σε μεγάλες πίστες, αλλά και για την επιλογή της να ακολουθήσει τη δική της πορεία σε μικρότερα μαγαζιά. Τέλος, η Εβίτα, μαζί με την ορχήστρα της, ερμηνεύει ζωντανά στο στούντιο τα τραγούδια της που την έκαναν να ξεχωρίσει και της χάρισαν εκατομμύρια views στο YouTube.

Οι αποψινοί 7/6 καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night show

Η απίστευτη κίνηση του Αρναούτογλου στο The 2night show

Φέτος περιμέναμε με ανυπομονησία την 1η Ιουνίου. Εκτός από την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού υπάρχει άλλος ένας πολύ σημαντικός λόγος. Γνωρίζαμε εδώ και μήνες πως από την 1η Ιουνίου κι έπειτα καταργείται η χρήση μάσκας στους περισσότερους εσωτερικούς χώρους.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φυσικά δεν το άφησε να περάσει απαρατήρητο στην εκπομπή του The2night show.

Έτσι, ξεκίνησε την εκπομπή τα μεσάνυχτα της 1ης Ιουνίου με περισσή χαρά αφού ήταν ο πρώτος που πέταξε τη μάσκα τα πρώτα αυτά λεπτά του καλοκαιριού.

«Δεν ξέρω τι να πρωτοκάνω, είναι τα πρώτα λεπτά του καλοκαιριού. Ξημερώματα 1ης Ιουνίου, δεν ξέρω τι να πρωτοκάνω. Να πω ότι σήμερα είμαι ο πρώτος που πετάει τη μάσκα;».

Είπε ο παρουσιαστής και έδωσε το σύνθημα για την έναρξη του καλοκαιριού και το τέλος της μάσκας στους εσωτερικούς χώρους.