Γη της Ελιάς spoiler: Ο Ιάκωβος τα παρατάει όλα και φεύγει στο εξωτερικό

Τι θα συμβεί με την Αθηνά;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γη της Ελιάς spoiler: Ο Ιάκωβος τα παρατάει όλα και φεύγει στο εξωτερικό

Όσο περιμένουμε με αγωνία να δούμε όλα όσα θα συμβούν στην πορεία της σειράς Γη της Ελιάς, η εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη, το πρωί της Τρίτης 7/6, προχώρησε σε μία τρομερή αποκάλυψη για ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι. Ο λόγος για τον Ιάκωβο Βρεττάκο και την Αθηνά, οι οποίοι δεν έχουν προλάβει καλά καλά να ζήσουν λίγες στιγμές ευτυχίας χωρίς εμπόδια. Δυσάρεστα είναι τα νέα, όμως, και για την τηλεοπτική του αδερφή.

Τι θα συμβεί ανάμεσα στον Ιάκωβο και την Αθηνά στη Γη της Ελιάς

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος αποφασίζει να ταξιδέψει μέχρι την Ισπανία μαζί με τον Στέφανο, χωρίς ουσιαστική προειδοποίηση και, φυσικά, το ερώτημα που προκύπτει είναι το τι θα συμβεί με το ειδύλλιό τους. Επειδή, λοιπόν, η Αθηνά φοβάται πολύ όσα θα ακουστούν εάν μαθευτεί η σχέση τους, και η Αναστασία έχει ήδη ενημερωθεί γι' αυτήν, εκείνος αποφάσισε να σκηνοθετήσει έναν καβγά που υποτίθεται θα οδηγήσει στον χωρισμό τους.

Δεν έχει απαντηθεί ακριβώς εάν αυτό θα συμβεί για να μπορέσει να φύγει άνετος στο εξωτερικό, με εκείνη να τον ακολουθεί για να ζήσουν τον έρωτά τους μακριά από όλους και απ' όλα. Ο δεύτερος κύκλος θα τα φανερώσει όλα.

Τραγικές ώρες για Μαργαρίτα και Αλέξη - Μαθαίνουν πως...

Μπορεί το Twitter να ξετρελάθηκε με το χθεσινό (6/6) επεισόδιο, ωστόσο ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις και στο σημερινό (7/6) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς μιας και ο Αλέξης θα ανακοινώσει στη Μαργαρίτα πως χάνει την άδει ασκήσεως επαγγέλματος, επομένως δεν μπορεί να δουλέψει ξανά σαν ψυχολόγος.

Ο Αλέξης χάνει οριστικά την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, γεγονός που καταρρακώνει τη Μαργαρίτα. Ο Πότης ξεκινά το περπάτημα στο βουνό παρέα με τον Λεωνίδα, σε μια προσπάθεια να αλλάξει τρόπο ζωής και να προλάβει το ζάχαρο. Ο Άρης διεκδικεί επίμονα την Ευτυχία, αναγκάζοντάς την να του πει ότι περιμένει το παιδί του Αποστόλη και πως δεν θέλει να μπει σε σχέση.

Η Ασπασία προσπαθεί να πείσει τον Στάθη να δώσει μια ευκαιρία στην Αρετή, αλλά αυτός είναι ανένδοτος. Ο Ανέστης βάζει τον Δημήτρη στη διακίνηση ναρκωτικών, πίσω από την πλάτη του Κωνσταντίνου. Ο Μάνος και ο Ισίδωρος πηγαίνουν στην Αθήνα με σκοπό να προετοιμαστούν για τη βράβευση του ελαιόλαδού τους. Ο Ισίδωρος ενημερώνει τη Φανή και, ύστερα από επιμονή της Αγγελικής, ο Ισίδωρος και ο Μάνος πηγαίνουν στο σπίτι της για φαγητό.