Έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη - Πόσα εκατομμύρια κοστίζει η νέα σειρά του Σπύρου Παπαδόπουλου

Ασύλληπτο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη - Πόσα εκατομμύρια κοστίζει η νέα σειρά του Σπύρου Παπαδόπουλου

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, λίγους μήνες μετά το τέλος του «Στην υγειά μας ρε παιδιά» (δείτε εδώ γιατί σταμάτησε η εκπομπή), είναι έτοιμος να κάνει την μεγάλη του επιστροφή στην τηλεόραση, μέσα από τη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» η οποία θα προβληθεί στη συχνότητα της ΕΡΤ.

Η σειρά αποτελεί παραγωγή της εταιρείας Silverline Media Productions και βασίζεται στο βιβλίο του Γιάννη Σκαραγκά «Πριν κοιμηθείς με το διάβολο». Το περιεχόμενο της σειράς θα είναι αστυνομικό, ενώ τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα.

Η ιστορία ξεκινά με τον καθηγητή που επιστρέφοντας σπίτι του βρίσκει δολοφονημένη τη σύζυγό του και εξαφανισμένη την κόρη του.

Σπύρος Παπαδόπουλος πόσο κοστίζει η νέα του σειρά

Πόσο κοστίζει η νέα σειρά του Σπύρου Παπαδόπουλου

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής ετοιμάζεται να κάνει μεγάλο comeback και έτσι μιλάμε για μία πολύ ακριβή παραγωγή. Όπως αποκαλύπτει η Ντέπυ Γκολεμά, το «Κάνε ότι κοιμάσαι», έχει εγκεκριμένη συνολική δαπάνη για την παραγωγή της 5.448.456,47 ευρώ.

Εξελίξεις και με την παράσταση του Σπύρου Παπαδόπουλου

Σαν "βόμβα" είχε σκάσει η είδηση πως η Δάφνη Λαμπρόγιαννη αποχώρησε από τις παραστάσεις του "Sexy Laundry" με τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Πιο συγκεκριμένα, όπως είχε γίνει γνωστό η ηθοποιός αποφάσισε να αποχωρήσει καθώς σύμφωνα με την ανακοίνωσή της υποστήριξε πως υπήρξε ένα αδικαιολόγητο ξέσπασμα οργής.

Από την άλλη, και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του «Happy Day» αποκάλυψε ότι οι παραστάσεις θα συνεχίσουν κανονικά με νέα αντικαταστάτρια, όπου μεταξύ άλλων αναμένεται να δούμε την Ρένια Λουϊζίδου να παίρνει την θέση της Δάφνης Λαμπροπούλου.