X-Factor: Εκτός mega το πρόγραμμα - ''Έσκασε'' πριν από λίγο

Τι θα συμβει;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
X-Factor: Εκτός mega το πρόγραμμα - ''Έσκασε'' πριν από λίγο

Το X-factor κάνει επιτυχία και αυτή την περίοδο το show βρίσκεται στη φάση των live, με τον Ηλία Ψινάκη να έχει εισβάλει στην κριτική επιτροπή και προκαλεί τον δικό του χαμό. Την Κυριακή 12 Ιουνίου ήταν προγραμματισμένο να βγει στον αέρα το 4ο live για φέτος, αυτό ωστόσο δε θα συμβεί.

Μετά από ανακοίνωση του σταθμού μαθεύτηκε πως επειδή η ημέρα προβολής πέφτει μια ημέρα πριν από τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος 13/6 θα αναβληθεί όλο το επεισόδιο. Έτσι λοιπόν, διαγωνιζόμενοι και κριτές θα κάνουν λίγη υπομονή ακόμα μέχρι την Κυριακή 19 Ιουνίου, όποτε και θα διεκδικήσουν ξανά τα σχόλια του κοινού και τη επιτροπής με τις ερμηνείες τους.

O λόγος αναβολής του τέταρτου live για το X-Factor

X- Factor

Απίστευτο σκηνικό ανάμεσα σε Ψινάκη και Ρίζου στο live του X - Factor

Πρεμιέρα έκαναν τη Δευτέρα 23/5 τα live του X-Factor με τον Ανδρέα Γεωργίου σε ρόλο παρουσιαστή, και στην κριτική επιτροπή εκτός από τους τέσσερις κριτές του show, την Κυριακή 22/5 υπήρχε και ένας πέμπτος guest κριτής που δεν θα γινόταν να είναι άλλος από τον Ηλία Ψινάκη.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς ο Ηλίας Ψινάκης δε σταμάτησε να κάνει τα σχόλια του με το γνωστό χιούμορ του και τις επικές ατάκες, και τη Μαρίζα Ρίζου από την άλλη να του απαντά με σοβαρό ύφος μη "σηκώνοντας" πολλά πολλά. Μάλιστα, κάποια στιγμή μετά από μια ερώτηση που δέχτηκε από τον Ηλία Ψινάκη, του απάντησε, “Δε θα κάνετε μαζί μου νούμερα τώρα με κιτρινίλα. Θα είμαστε πάρα πολύ αγαπημένοι».

Φυσικά ο Ηλίας Ψινάκης δε θα το άφηνε αυτό να πέσει κάτω, γι’ αυτό και της απάντησε λέγοντας: “Νούμερα θα κάνω όποτε θέλω εγώ. Και μην είστε ξινέγκλο. Σας παρακαλώ. Σας παρακαλώ”.