Ευχάριστα νέα για τον Θέμη Γεωργαντά - Έσκασε πριν από λίγο

Η ανακοίνωση του σταθμού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ευχάριστα νέα για τον Θέμη Γεωργαντά - Έσκασε πριν από λίγο

Μετά την εμφάνιση του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρα Ζήση στο After Dark, ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται την Κατερίνα Καραβάτου, για μια συζήτηση όλο αποκαλύψεις. Μάλιστα η παρουσιάστρια αναμένεται να βρεθεί στο τραπέζι του After Dark την Παρασκευή 10 Ιουνίου στις 23.00.

Έρχεται η Κατερίνα Καραβάτου στο After Dark

Η Κατερίνα Καραβάτου κάνει μία αναδρομή στο παρελθόν, περιγράφει τα μαθητικά της χρόνια και αποκαλύπτει στον Θέμη γιατί ζήλευε τους συνομήλικούς της, αλλά και γιατί δεν ευχαριστήθηκε την καθιερωμένη πενθήμερη εκδρομή. Ακόμα μιλάει για την οικογένειά της, αλλά και για τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση.

Στη συνέχεια, εξομολογείται τη μεγάλη αγάπη που έχει στα παιδιά της και αποκαλύπτει πώς θα αντιδράσει αν ποτέ η κόρη της τής πει πως θέλει να ασχοληθεί με την τηλεόραση, όταν μεγαλώσει.

Λίγο πριν οδηγηθεί στο εξομολογητήριο του Θέμη, θα «δαγκώσει τη γλώσσα της» στο ομώνυμο παιχνίδι, όπου θα κληθεί να σχολιάσει τις συναδέλφους της, παρουσιάστριες. Τι λέει για τη Φαίη Σκορδά και τι εννοούσε άραγε με το #freefay; Η Κατερίνα Καραβάτου τοποθετείται…εκτενώς και για την Ιωάννα Μαλέσκου.

Στο εξομολογητήριο η διάθεση ανεβαίνει στα ύψη, με αποκορύφωμα την απόπειρα της Κατερίνας να απαντήσει στην ερώτηση «ποιος είναι ο πιο σέξι Έλληνας».

Τη βραδιά θα κλείσει μαχητικά η Σοφιάννα Αβραμάκη! Η πρώην παίκτρια του Survivor θα κληθεί να αποφασίσει ποιον παίκτη θα έκοβε στα κάστινγκ του Survivor, αλλά και να αποκαλύψει την αλήθεια για το ειδύλλιο της Βρισηίδας Ανδριώτου και του Σπύρου Μαρτίκα. Θα είναι αρκετά ειλικρινής, ώστε να κερδίσει μια θέση στο top 10 Αγιότητας;

Ποιο θα είναι το τηλεοπτικό μέλλον του Θέμη Γεωργαντά;

Τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια αλλά και τον λόγο που αποχώρησε από τον ΣΚΑΙ ανέφερε ο παρουσιαστής των MAD VMA, Θέμης Γεωργαντάς, μιλώντας στον Χάρη Λεμπιδάκη, ενώ ξεκαθάρισε πως η σχέση του με το κανάλι του Φαλήρου παραμένουν άριστες.

«Δεν έγινε απολύτως τίποτα, οι σχέσεις μου με τον ΣΚΑΪ είναι άψογες κι εγώ συνηθίζω να τιμάω τις παλιές μου συνεργασίες.

Η εκπομπή είχε προτάσεις να πάει σε άλλα κανάλια. Μαζί με την ομάδα της παραγωγής επιλέξαμε το Οpen και είμαι πολύ χαρούμενος που κάναμε αυτή την επιλογή», τόνισε ο παρουσιαστής και συνέχισε:

«Δεν έχω προσωπικό με κάποιον αλλά το ότι έχω τον πρώτο λόγο στους καλεσμένους θεωρώ ότι είναι δίκαιο. Σαφώς το συζητάμε συνεχώς από κοινού με την αρχισυνταξία και τον υπεύθυνο καλεσμένων. Δεν έχει έρθει ποτέ η Ελένη Μενεγάκη αλλά ξέρουμε όλοι ότι κάνει σπάνιες τηλεοπτικές εμφανίσεις».

Στη συνέχεια ο γνωστός παρουσιαστής έκανε λόγο για τα τηλεοπτικά του απωθημένα. «Δεν έχω απωθημένα γιατί έχω κάνει πάρα πολλά πράγματα και είμαι πολύ χορτάτος τηλεοπτικά. Το After Dark είναι το παιδί μου και το όνειρό μου είναι να το δω να παίζει πολλά χρόνια.

Ισχύει ότι μου λείπουν οι παρέες και με τη Ναταλία και με τον Γιώργο και τη Φαίη. Ναι θα μπορούσα να σκεφτώ να είμαι σε μία ομάδα αν βόλευε παράλληλα με το After Dark.

Θα ήθελα να κάνω ένα παιχνίδι» ανέφερε κλείνοντας.