The 2night Show: "Έσκασε" πριν από λίγο - Οι σημερινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Τι θα παρακολουθήσουμε απόψε (8/6);

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
The 2night Show:

Απόψε στις 24:00, νέοι καλεσμένοι καταφθάνουν στο πλατό του ANT1. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» την αγαπημένη του φίλη, Σοφία Βογιατζάκη, αλλά και τον πασίγνωστο τραγουδιστή, Λευτέρη Πανταζή, που με τις επιτυχίες του μας ταξιδεύει σε μαγικά μέρη.

Όλα όσα θα δούμε σήμερα 8/6 στο The 2night Show

Η ταλαντούχα ηθοποιός, με το ξεχωριστό ταμπεραμέντο, θυμάται στιγμές από την εκπομπή «Όμορφος Κόσμος το Πρωί», που ήταν συμπαρουσιάστρια του Γρηγόρη, αναφέρεται στη σειρά «Είσαι το ταίρι μου», που την ανέδειξε τηλεοπτικά, και εκφράζει την αγάπη της για τους Ρέππα – Παπαθανασίου, με τους οποίους συνεργάστηκε στη σειρά «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα», με μεγάλη επιτυχία.

Επίσης, μιλάει για την παράσταση «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης», στην οποία παίζει φέτος το καλοκαίρι, και αναφέρεται στον Κούλλη Νικολάου, που τη φιλοξενεί στο σπίτι του στην Κύπρο. Τέλος, εξηγεί γιατί το δράμα τής ταιριάζει πιο πολύ και αποκαλύπτει τι είναι αυτό που αναζητά από μια σχέση στη ζωή της.

Γρηγόρης Αρναούτογλου

Καλεσμένος του Γρηγόρη θα είναι και ο Λευτέρης Πανταζής. Ο αγαπημένος τραγουδιστής, που σε λίγο καιρό θα παντρέψει τη μοναχοκόρη του, μοιράζεται τη χαρά του ως πατέρας και ομολογεί ότι η Κόνι Μεταξά τον έβαλε να χάσει κιλά για να τη συνοδεύσει στον γάμο της.

Μεταξύ άλλων, θυμάται μεγάλες συνεργασίες που έκανε στο παρελθόν, ενώ μιλάει και για τη συνεργασία του με τη Δέσποινα Βανδή, μετά από σχεδόν 25 χρόνια. Τέλος, ο Λε-Πα, παρέα με την ορχήστρα του, παρουσιάζουν ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με όλες τις μεγάλες επιτυχίες του.

Συγκινημένος ο Ευτύχης Μπλέτσας στο χθεσινό 7/6 επεισόδιο στην εξομολόγησή του για την σύζυγό του

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show βρέθηκε ο Ευτύχης Μπλέτσας το βράδυ της Τρίτης (7/6). Ο παρουσιαστής μίλησε για τα πρώτα βήματά του στην τηλεόραση με την «Κουζίνα της Μαμάς», ενώ αναφέρθηκε και στην αγαπημένη του σύζυγο, Ηλέκτρα Αστέρη.

Οι δυο τους έχουν αποκτήσει δύο υπέροχα παιδάκια (δείτε εδώ πόσο έχουν μεγαλώσει) και τα τελευταία χρόνια κάνουν μαζί τα ταξίδια τους, ωστόσο αυτό που λίγοι ξέρουν είναι ότι γνωρίστηκαν μέσα διαδικτύου.

«Τελείωσα μηχανικός υπολογιστών και δικτύων γιατί παράλληλα κυνηγούσα και το όνειρό μου. Ήθελα να ασχοληθώ με τη μουσική. ”Η Κουζίνα της Μαμάς” ήταν σχολείο για μένα η παραγωγή μου με στήριξε πάρα πολύ τότε», είπε αρχικά.

Για την Ηλέκτρα Αστέρη αποκάλυψε: «Την Ηλέκτρα τη γνώρισα διαδικτυακά περίπου ένα μήνα και μετά βρεθήκαμε στη Θεσσαλονίκη. Τότε η Ηλέκτρα ήταν ιδιωτική υπάλληλος. Είμαστε 10 χρόνια μαζί. Το πρώτο μας ραντεβού έγινε στις κούνιες με θέα το ηλιοβασίλεμα. Το πρώτο ταξίδι που πήγαμε μαζί ήταν στη Βουδαπέστη. Κολλήσαμε από την πρώτη στιγμή, είναι αυτό το πράγμα που νιώθεις μεγάλη άνεση από την πρώτη στιγμή».