MasterChef 6: Ανακοινώθηκε η ομάδα που κέρδισε τα 5.000 ευρώ στην τελευταία ομαδική δοκιμασία

Ποια είναι άραγε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
MasterChef 6: Ανακοινώθηκε η ομάδα που κέρδισε τα 5.000 ευρώ στην τελευταία ομαδική δοκιμασία

Οι δυο φιναλίστ του MasterChef 6 όπως παρακολουθήσαμε στο αποψινό (8/6) επεισόδιο επέστρεψαν από το ταξίδι τους στην Ιταλία όπου τους περίμενε μια απρόσμενη έκπληξη καθώς στο πλατό εμφανίστηκαν τέσσερις παλιοί παίκτες προκειμένου να τους βοηθήσουν στην τελευταία ομαδική δοκιμασία.

Συγκεκριμένα, οι δυο ομάδες οι οποίες δημιουργήθηκαν από τους κριτές, κλήθηκαν να ετοιμάσουν ένα μενού τριών πιάτων με βασικό υλικό για το ορεκτικό τις σουπιές, για το κυρίως πιάτο τα χοιρινά μάγουλα και για το γλυκό το ανθότυρο.

Τελικά η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει ήταν εκείνη του Πάνου Κουμουνδούρου όπου μαζί του ήταν ο Γιάννος και η Ελπίδα. Μάλιστα, φεύγοντας δεν έφυγαν με άδεια χέρια καθώς ο καθένας πρόσθεσε στην τσέπη του 5.000 ευρώ.

Η ομάδα που κέρδισε την τελευταία ομαδική δοκιμασία στο MasterChef 6

MasterChef 6: Εξαγριωμένοι οι χρήστες στο Twitter με τον Γιάννο - Τι συνέβη;

Το βράδυ της Τετάρτης (8/6) οι δυο φιναλίστ του MasterChef 6 βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια απρόσμενη έκπληξη καθώς στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν παλιοί παίκτες του φετινού ριάλιτι. Ο λόγος φυσικά για τον Γιάννο, τον Χριστόφορο, την Ελπίδα αλλά και τον Νικήτα.

Συγκεκριμένα, οι πρώην διαγωνιζόμενοι βρέθηκαν ξανά εκεί προκειμένου να βοηθήσουν τον Παναγιώτη και την Καλλιόπη μιας και θα γινόταν μια τελευταία ομαδική δοκιμασία για τις δυο ομάδας. Μάλιστα, όσο για τους νικητές, οι βοηθοί της ομάδας που θα είχε τις καλύτερες αποδόσεις θα έφευγαν με 5.000€ στην τσέπη.

Βέβαια, οι χρήστες του Twitter δεν χάνουν καμία ευκαιρία στο να παρατηρούν μικρές λεπτομέρειες. Οι χρήστες παρατηρούσαν κάθε κίνηση του Γιάννου μιας και δεν ήταν και από τους πιο αγαπημένους παίκτες. Οι περισσότεροι στάθηκαν στο γεγονός πως ο ίδιος δεν σταμάτησε να γλείφει τα δάχτυλά του για να δοκιμάζει όσο ετοίμαζε τις παρασκευές.