Η Τούρτα της Μαμάς: Οι κατακτήσεις του Ρήγα δεν έχουν τέλος!

Μην το χάσετε απόψε στις 22:00!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Η Τούρτα της Μαμάς: Οι κατακτήσεις του Ρήγα δεν έχουν τέλος!

Λίγα επεισόδια έμειναν μέχρι το τέλος της σειράς της ΕΡΤ, Η Τούρτα της μαμάς, με το σημερινό την Πέμπτη 9/6 να υπόσχεται πολύ γέλιο αλλά και ανατροπές! Το σπίτι της Βέτας και του Κυριάκου πλημμύρισε, με αποτέλεσμα να βρουν "καταφύγιο" που αλλού; Στο σπίτι της μαμάς! Εκεί όμως τους περιμένουν πολλές εκπλήξεις...

Απόψε στην Τούρτα της Μαμάς

Η οικογένεια Βασίλαινα όλοι μαζί στο ίδιο σπίτι, για ολόκληρο εικοσιτετράωρο, γίνεται; Κι όμως, γίνεται, αφού το σπίτι της Βέτας και του Κυριάκου πλημμύρισε και πηγαίνουν για κάποιες ημέρες στα Πετράλωνα. Με μοναδικό απόντα τον Παναγιώτη, όλοι οι υπόλοιποι είναι εκεί, μαζί και ο Ρήγας.

Ο μικρός Μάριος ανάβει φωτιές, αφού η πολλή παρέα με τη Μαριλού φέρνει πολλά νεύρα στη Βέτα. Στο μεταξύ, ο Ρήγας έχει τη μία κατάκτηση πίσω από την άλλη, μία με τη Μυρτώ που είναι η γειτόνισσα, μία με την Αφροδίτη τη νυχού, που έρχεται στο σπίτι εκείνη την ημέρα. Ποια θα καταφέρει να τον κερδίσει και τι ξεχωριστό θα έχει το τραπέζι;

"Κόλαφος" ο Θάνος Λέκκας για το γκέι φιλί στην Τούρτα της Μαμάς

Ο Θάνος Λέκκας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΪ, Love it, το μεσημέρι της Πέμπτης 2/6, και αναφέρθηκε στο ελληνικό κίνημα MeToo, αλλά και για το πολυσυζητημένο γκέι φιλί στη σειρά Τούρτα της Μαμάς, που ξεσήκωσε τις αντιδράσεις του κόσμου και οδήγησε στην τοποθέτηση πολλών ακόμη ηθοποιών επάνω στο θέμα, ανάμεσα στους οποίους είναι και ο Κώστας Κόκλας.

Ο ηθοποιός εξέφρασε μία ιδιαιτερότητα του χαρακτήρα του, κατά την οποία αισθάνεται πως οφείλει να προστατεύει τα πλάσματα του κόσμου, μιλώντας και για τους ανθρώπους και για τα ζώα, αλλά και για οτιδήποτε μπορεί να σκεφτεί κανείς. Όσον αφορά το γκέι φιλί, θεωρεί πως είναι αστείο να μιλάμε επικριτικά για ένα τέτοιο θέμα αυτή την εποχή.

«Θέλω να προσέχω αυτούς που δεν μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους. Δεν με νοιάζει να προσέχω κάποιον που έχει μια φοβερή εικόνα και τη διατηρεί έτσι αλώβητη. Υπάρχουν άνθρωποι, άτομα, συνθήκες, ζώα, περιβάλλοντα που χρειάζονται προστασία» είπε αρχικά ο ίδιος.

Και συμπλήρωσε: «Στον περίγυρό μου δεν υπάρχει κάποιος που να έχει θέμα. Κανένας ποτέ πουθενά. Αυτό έπρεπε να έχει γίνει 40 χρόνια τώρα στην Ελλάδα. Είναι αστείο να συζητάμε αν χείλη φιλήθηκαν. Είναι αστείο πια. Η κοινωνία είναι ετοιμότατη.

Γίνονται τόσα πράγματα στον κόσμο που το να είναι δύο άνθρωποι που αγαπιούνται να ενωθούν και να τελειώσουν να δούμε πως αυτοί μπορούν να βοηθήσουν με τη δράση τους τον κόσμο είναι τόσο απλό. Το να κάθεσαι να ασχολείσαι με το ποιος φιλήθηκε με ποιον και γιατί δεν έχει νόημα. Κανέναν δεν αφορά επί της ουσίας τι κάνει ο άλλος στο κρεβάτι του.

Αν δεν είναι ο ίδιος στο κρεβάτι, δεν μπορώ να αντιληφθώ πως μπορεί να αφορά κάποιον. Είναι θέμα του πως θέλουμε να είναι το κλίμα και θέλουμε να υπάρχει ένα κλίμα φόβου, καθωσπρεπισμού και κάπως να επανερχόμαστε στα ίδια προβλήματα για να αποφεύγουμε τα βασικά».

«Μακάρι. Αυτή είναι η δουλειά μας. Αν μπορείς να του δώσεις μισό θάρρος για να κάνει ένα βήμα, αν μπορείς να του δώσεις μισή ελαφράδα για να πάει ένα ταξίδι, μισή ελαφράδα για να πει ένας σ' αγαπώ», κατέληξε ερωτώμενος για το γεγονός πως, ίσως, πολλοί εμπνεύστηκαν και αποφάσισαν να κάνουν coming out μετά από αυτή τη σκηνή.