ΑΝΤ1: Σημαντική ανακοίνωση για την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, Ενώπιος Ενωπίω

Ο αποψινός 9/6 καλεσμένος που θα συζητηθεί

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
ΑΝΤ1: Σημαντική ανακοίνωση για την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, Ενώπιος Ενωπίω

Απόψε 9/6 στις 00:00, ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχεται στο Ενώπιος Ενωπίω -μετά την Δήμητρα Παπαδοπούλου- τον Σταμάτη Κραουνάκη. Ο σπουδαίος συνθέτης μιλά για τη μοναδική διαδρομή του στη μουσική.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης ο αποψινός 9/6 καλεσμένος του Ενώπιος Ενωπίω

Πώς βρέθηκε από τις Πολιτικές Επιστήμες, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, να γράφει τραγούδια για τη Βίκυ Μοσχολιού. Η συνεργασία του με τη στιχουργό Λίνα Νικολακοπούλου, που άφησε εποχή.

Τι λέει για τους τραγουδιστές που ερμήνευσαν τις μεγαλύτερες επιτυχίες του; Ποιοι τον έχουν στενοχωρήσει και ποιους στενοχώρησε εκείνος; Η θυελλώδης σχέση του με την πολιτική και οι απόψεις που υποστηρίζει με πάθος. Τα όνειρά του για το μέλλον και όσα ετοιμάζει στο θέατρο.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης ο αποψινός 9/6 καλεσμένος του Ενώπιος Ενωπίω

Το μέλλον του Ενώπιος Ενωπίω

Ο Νίκος Χατζηνικολάου αποτελεί ένα από τα πολύ δυνατά χαρτιά του Αντ1, καθώς η θρυλική βραδινή εκπομπή ''Ενώπιος ενωπίω'' που παρουσιάζει ξανά τα τελευταία τρία χρόνια είναι πολύ αγαπητή στο κοινό και έχει φιλοξενήσει πολύ σπουδαία πρόσωπα, που δε μιλούν εύκολα στις κάμερες όπως ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Μιας και η τηλεοπτική σεζόν φτάνει στο τέλος της, ο όμιλος είναι σε συζητήσεις σχετικά με το ποια προγράμματα θα συνεχίσουν για του χρόνου. Η συγκεκριμένη εκπομπή, από ότι φαίνεται θα κοπεί και εν όψει των εκλογών που θα έρθουν, φημολογείται πως θα επανέλθει η εκπομπή ''Στον ενικό'' λόγω του πιο έντονου πολιτικού χαρακτήρα, που είχε.

Ενώπιος Ενωπίω

Έχοντας γράψει ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στην ιστορία της τηλεόρασης και της ενημέρωσης, ο Νίκος Χατζηνικολάου με το κύρος, την αξιοπιστία και τη σημαντική, πολυετή και μακρά πορεία του, θα συνεχίσει να φέρνει στην πρώτη γραμμή την πραγματική και έγκυρη είδηση», αναφέρει η ανακοίνωση.