Πασίγνωστη τούρκικη σειρά έρχεται στο ΣΚΑΙ - Το τρέιλερ κάνει ήδη πάταγο

Ποια γνωστή μας ηθοποιός πρωταγωνιστεί

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Πασίγνωστη τούρκικη σειρά έρχεται στο ΣΚΑΙ - Το τρέιλερ κάνει ήδη πάταγο

Στροφή στις τηλεοπτικές σειρές απ' ότι φαίνεται κάνει και ο ΣΚΑΙ για τη νέα σεζόν, αφού φαίνεται πως οι τηλεθεατές δείχνουν μια προτίμηση σε σχέση με τα ριάλιτυ. Άλλωστε η μεγάλη επιτυχία που έκαναν τόσο οι Άγριες Μέλισσες όσο και ο Σασμός χτυπάνε καμπανάκι για κάθε κανάλι.

Δεν υπάρχουν όμως μόνο οι ελληνικές παραγωγές. Ο γνωστός τηλεοπτικός σταθμός θα πορευθεί με δοκιμασμένη συνταγή αυτή των τούρκικων σειρών, που έχουν αγαπηθεί πολύ από το ελληνικό κοινό τα τελευταία χρόνια. Άλλωστε η Ελίφ που ήδη προβάλλεται σημειώνει μεγάλη επιτυχία(δείτε τι έγινε στο τελευταίο επεισόδιο). Μάλιστα πρωταγωνίστρια της σειράς θα είναι μια γνώριμη στους δέκτες μας ηθοποιός της γειτονικής χώρας.

Ποια είναι η τούρκικη σειρά που θα δούμε στο ΣΚΑΙ

Αυτή λοιπόν θα φέρει τον τίτλο «Άπιστος». Στην γειτονική χώρα η σειρά συμπλήρωσε τα 60 επεισόδια και ολοκληρώθηκε με επιτυχία σε δύο σεζόν. Πρωταγωνίστρια θα είναι η Τζανσού Ντερέ, την οποία γνωρίσαμε το 2006 μέσα από την σειρά «Σιλά», ενώ στη συνέχεια την απολαύσαμε στα σίριαλ Εζέλ και Αννέ.

Για την ιστορία, η Τζανσού Ντερέ θα υποδυθεί τον ρόλο της ιατρού Ασιγιά. Ο σύζυγός της, ο Βολκάν και ο 11χρονος γιος της, Αλί είναι ότι πιο σημαντικό έχει στη ζωή της. Σύντομα όμως η Ασιγιά θα συνειδητοποιήσει πως ο αγαπημένος της έχει ερωμένη. Τότε, αντί να θυμώσει, να ξεσπάσει, να τον διώξει, θα κάνει τα πάντα για να βρει αυτή την πέτρα του σκανδάλου.

Όπως βλέπουμε και στο τρέιλερ, που προβλήθηκε για πρώτη φορά τη νύχτα της Τετάρτης, ο «Άπιστος» έρχεται σύντομα πολλά υποσχόμενος στον ΣΚΑΪ.

Τι θα βλέπουμε από το καλοκαίρι στο ΣΚΑΙ

Το πρόγραμμα του καναλιού θα τηρηθεί μέχρι και τα μέσα του Ιουλίου, όμως μετά ξεχάστε ό,τι ξέρετε. Καθώς τα ριάλιτι και οι ψυχαγωγικές εκπομπές θα έχουν ολοκληρωθεί, το κοινό θα απολαμβάνει ενημέρωση και πάλι... ενημέρωση.

Το κανάλι θα διατηρήσει όλες τις ενημερωτικές εκπομπές, όμως αυτές θα έχουν στελεχωθεί από άλλες ομάδες. Καθώς οι παρουσιαστές θα πρέπει να ξεκουραστούν μετά τον χειμώνα που πέρασαν on air, τη σκυτάλη θα πάρουν άλλοι δημοσιογράφοι που με τις γνώσεις και την εμπειρία τους θα μεταδίδουν με συνέπεια και κύρος ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο.