Φως στο Τούνελ: Έρχεται απόψε 10/6 ξανά στην επιφάνεια η υπόθεση της Άρτεμις

Αλλά και με μία νέα εξαφάνιση

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Φως στο Τούνελ: Έρχεται απόψε 10/6 ξανά στην επιφάνεια η υπόθεση της Άρτεμις

Με αρκετές εξελίξεις επιστρέφει η Αγγελική Νικολούλη την Παρασκευή 10/6 στο Φως στο Τούνελ, και πιο συγκεκριμένα με τρεις νέες μυστηριώδεις υποθέσεις. Η γνώστη κορυφαία δημοσιογράφος στο αστυνομικό ρεπορτάζ μετά την υπόθεση του Θύμιου και της Πάτρας, φέρνει στο φως ένα νέο αποκρυπτογραφημένο στοιχείο δόθηκε για την Άρτεμη και αναστάτωσε την οικογένειά της.

Το «Τούνελ» εξετάζει τις λεπτομέρειες στις υποθέσεις

Σε ότι αφορά την υπόθεση εξαφάνισης της Άρτεμης, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στο Κορωπί, φέρνει στο φως τι λένε τώρα σε νέες καταθέσεις τους οι φίλοι της αγνοούμενης 19χρονης, ενώ στο κόκκινο η αγωνία και για την υπόθεση εξαφάνισης ενός οδηγού φορτηγού σε μία περιοχή όπου έχουν καταγραφεί παρόμοιες υποθέσεις, αλλά και τι λένε μάρτυρες για την άγρια δολοφονία του δικηγόρου στο πατρικό του κτήμα στην Τροιζηνία που ερεύνησε η εκπομπή.

«Φοβάμαι μήπως τον έχουν φάει…» - Συγκλονίζει η αδερφή του αγνοούμενου Θύμιου

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ταξίδεψε μέχρι την Κρήτη προκειμένου να συναντήσουν την αδελφή του αγνοούμενου Θύμιου καθώς μετά από το bullying που δέχτηκε από «νταήδες» του Πύργου τα ίχνη του έχουν εξαφανιστεί. Όπως είναι λογικό η ίδια ανησυχεί για την υγεία του αδερφού της.

Συγκεκριμένα, ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Πιστεύω ότι ψάχνει ένα τρόπο για να έρθει να με βρει, εδώ στην Κρήτη. Μπορεί να τρόμαξε με το περιστατικό και να είναι κάπου και να κρύβεται. Ακούω πάρα πολλά, αλλά φοβάμαι για τον αδελφό μου, φοβάμαι πάρα πολύ. Ή τον έχουν φάει ή έχει απελπιστεί τόσο πολύ από αυτά που έχουν συμβεί και έχει δώσει τέλος στη ζωή του.

Γιατί, ένα μεγάλο γιατί… Τους αρέσει που είναι αυτή τη στιγμή αυτός ο άνθρωπος εξαφανισμένος και δεν ξέρει η οικογένειά του που βρίσκεται και εάν είναι ζωντανός; Πώς τρώει και πώς περνάει; Εκείνη τη στιγμή, όταν είδα το βίντεο, ένιωσα τόσο οργισμένη, που έβγαλα μία φωνή και ευχήθηκα να τους ανταποδοθεί στο μέλλον αυτή τους η πράξη», ανέφερε συναισθηματικά φορτισμένη, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων.

Εγώ είμαι εδώ και τον περιμένω με όλη μου την αγάπη και η αγκαλιά μου είναι ανοιχτή. Τον θέλω στη ζωή μου τον αδελφό μου. Δε θέλω να μάθω το χειρότερο εξαιτίας αυτών των παιδιών, που πρέπει να τιμωρηθούν, γιατί θα το ξανακάνουν».