Εικόνες: Ο Τάσος Δούσης ταξιδεύει στην όμορφη Λέσβο - Μην χάσετε τα δύο νέα επεισόδια αυτό το Σαββατοκύριακο 11-12/6

Μην τα χάσετε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
 Εικόνες: Ο Τάσος Δούσης ταξιδεύει στην όμορφη Λέσβο - Μην χάσετε τα δύο νέα επεισόδια αυτό το Σαββατοκύριακο 11-12/6

Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση συνεχίζουν τον νέο κύκλο επεισοδίων στο Open TV! Αυτή τη φορά, ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ συνεχίζουν τα ταξίδια στην Ελλάδα και ταξιδεύουν στην όμορφη Λέσβο, με δύο νέα επεισόδια back to back, Σάββατο 11 Ιουνίου στις 17:45 με το πρώτο μέρος του ταξιδιού στο νησί και Κυριακή 12 Ιουνίου στις 17:45 με το δεύτερο.

Στο επεισόδιο του Σαββάτου 11/6 ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ ταξιδεύουν στη Λέσβο, το νησί των ποιητών! Μας ξεναγούν στη Μυτιλήνη· την κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα του νησιού, το Κάστρο της πόλης· από τα μεγαλύτερα φρούρια της Μεσογείου, και τον Άγιο Θεράποντα· την εκκλησία με την τεράστια ιστορία.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του ανακαλύπτουν το γραφικό Πλωμάρι και την πανέμορφη Αγιάσο. Επίσης, επισκέπτονται το θαυματουργό μοναστήρι του Αγίου Ραφαήλ και μας αποκαλύπτουν την μακραίωνη ιστορία του.

Στο επεισόδιο της Κυριακής 12/6, ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ συνεχίζουν το ταξίδι στη Λέσβο, αυτό το θεϊκό νησί του βορειοανατολικού Αιγαίου! Επισκέπτονται τον Μόλυβο, αλλά και το κάστρο του για να απολαύσουν την ανυπέρβλητη πανοραμική θέα, τον ανέγγιχτο παράδεισο της Συκαμιάς και την παραδοσιακή Πέτρα με την υπέροχη παραλία.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του φτάνουν μέχρι τον Μανταμάδο για να μας παρουσιάσουν τον θαυματουργό Ταξιάρχη με το αυστηρό ύφος, ενώ στο Σίγρι μας ξεναγούν στο περίφημο Απολιθωμένο Δάσος. Επίσης, ανακαλύπτουν τον Γαβαθά· ένα ανεξερεύνητο χωριό για λίγους, και την Ερεσό, την πατρίδα της Σαπφούς.

Δείτε εδώ το trailer.