Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Με Ιταλικό αέρα και δύο νέα πρόσωπα ξεκινούν τα γυρίσματα της 3ης σεζόν

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Με Ιταλικό αέρα και δύο νέα πρόσωπα ξεκινούν τα γυρίσματα της 3ης σεζόν

Η σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό και όσον αφορά τον δεύτερο κύκλο της, με αποτέλεσμα να εγκριθεί και μία τρίτη σεζόν στο κανάλι της ΕΡΤ1. Παρά το γεγονός πως ένα από τους πιο σημαντικούς πρωταγωνιστές αποχώρησε οικειοθελώς, έχουν μείνει πολλά αναπάντητα ερωτήματα που θα βγουν φως μόλις ξεκινήσουν οι νέες προβολές.

Ταξίδι στην Ιταλία για τους ηθοποιούς της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» και νέα πρόσωπα

Τα γυρίσματα έχουν ήδη αρχίσει και φαίνεται πως κάποια από τα βασικά πρόσωπα στις 29/5 ταξίδεψαν στην Νάπολη της Ιταλίας. Ο λόγος για την Πηνελόπη Πλάκα, τον Θοδωρή Φραντζέσκο, τον Αντώνη Στάμο και την Ιζαμπέλλα Μπαλτσαβιά, που θα προσπαθήσουν να λύσουν τις διαφορές τους με την Ιταλική μαφία και να δώσουν ένα τέλος σε όλα τα προβλήματα που έχουν προκληθεί εξαιτίας τους.

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Σχετικά με τα νέα πρόσωπα που θα εισβάλουν στη σειρά, ο Παύλος Ευαγγελόπουλος έχει δώσει ήδη τα χέρια, ώστε να βρίσκεται στο cast, ενώ σε συζητήσεις βρίσκεται και ο Γιώργος Σουξές, που εάν πει το τελικό ναι με τους παραγωγούς, θα προκαλέσει μεγάλες αναταραχές.

Οι δηλώσεις της Τζένης Διαγούπη για τον ρόλο της στη σειρά

Η Τζένη Διαγούπη παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν, και μίλησε για την σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί, «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», για τον ρόλο της, την επιτυχία της σειράς, αλλά και για την υποκριτική γενικότερα.

Η ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη με το γεγονός ότι ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την σειρά με τον πιο ωραίο τρόπο και δείχνει την θετική του ανταπόκριση, ενώ το ότι θα συνεχιστεί για μία ακόμη σεζόν της δίνει μεγάλη χαρά που θα συνεργαστεί ξανά με την ίδια ταλαντούχα ομάδα.

-«Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», μια σειρά που έχει αγαπηθεί πολύ και πάει για τρίτη σεζόν. Πώς νιώθετε που είστε σε αυτή τη δουλειά;

Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που συνεχίζεται η σειρά για τρίτη σεζόν, γιατί έχουμε δουλειά στην τηλεόραση, είμαστε ευτυχείς που ο Ανδρέας Μορφονιός μας σκηνοθετεί και όλοι οι συνεργάτες προσπαθούμε για το καλύτερο, καθώς είμαστε από τα πρώτα παιδιά της ΕΡΤ και πήγε πολύ καλά αυτή η δουλειά.

Τζένη Διαγούπη

-Τι είναι αυτό που κάνει τόσο επιτυχημένη αυτή τη σειρά;

Νομίζω ότι οφείλεται στο ότι είναι ένα λαϊκό έργο και ο τηλεθεατής ταυτίζεται με τους ήρωες. Προσπαθούμε όλοι μας να δείξουμε πράγματα που συμβαίνουν στην ελληνική κοινωνία, με λίγο πιο κωμικό τρόπο.

-Πείτε μου, ποια κοινά έχετε με την Καλλιόπη;

Η Καλλιόπη την οποία υποδύομαι, είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος, που θέλει πάντα να βοηθάει τους άλλους. Αυτό είναι ένα κοινό μας σημείο, καθώς προσπαθώ κι εγώ για το καλό του συνανθρώπου μου, ώστε να είμαστε όλοι καλά και να περνάμε ευχάριστα. Παράλληλα, είναι και λογικό, όσο περνάει ο καιρός, ένας ρόλος να έρχεται κοντά στον άνθρωπο που τον ενσαρκώνει.

-Η υποκριτική πότε μπήκε στη ζωή σας;

Η υποκριτική ήρθε εντελώς ξαφνικά στη ζωή μου. Δεν είναι ότι ήθελα από μικρή να γίνω ηθοποιός. Τελείωσα το Λύκειο και ενώ πήγαινα σε ένα φροντιστήριο κι έκανα αγγλικά, εκεί γνώρισα μια κοπέλα, η οποία πήγαινε σε σχολή θεάτρου και απλά πήγα μαζί της για παρέα. Τότε λοιπόν, για κάποιο λόγο, αποφάσισα να δώσω εξετάσεις. Τόσο απλά έγινε.

-Ωστόσο, είναι ένα επάγγελμα που έχει αρκετή οικονομική ανασφάλεια. Δεν σας φόβισε αυτό;

Όχι. Γιατί στην αρχή δεν το σκέφτεσαι αυτό. Όλο αυτό το σκέφτηκα πολύ αργότερα, από όταν μπήκα στη δουλειά και μετά. Όσο μεγαλώνουμε, τα σκεφτόμαστε περισσότερο αυτά τα πράγματα, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν θεωρώ ότι πήρα τη λάθος απόφαση, απλά προσαρμόζομαι στις συνθήκες, για να μπορώ να ανταπεξέλθω.

-Έχετε δουλέψει στον Ιστιοπλοϊκό όμιλο Πειραιά. Πώς νιώθατε όταν σας αναγνώριζε ο κόσμος;

Στην αρχή δεν ένιωθα καλά, αλλά με τον καιρό, το αποδέχτηκα. Προσπάθησα να περνάω καλά, γιατί ήταν ένα εξαιρετικό περιβάλλον και μου είχε δοθεί μια δουλειά από την οποία έβγαζα ένα αξιοπρεπέστατο μεροκάματο.

Η αλήθεια είναι πως πέρασα πάρα πολύ καλά σε αυτή τη δουλειά και μπορεί να το ξανά κάνω κάποια στιγμή, αν βρεθώ στην ίδια ανάγκη. Δεν φοβάμαι να δουλέψω κάπου αλλού, αν δεν έχω κάποια πρόταση πάνω στην υποκριτική. Δεν με ενδιαφέρει τι θα πει ο κόσμος γι’ αυτό.