Επική στιγμή στο The masked singer! Ο Σάκης Ρουβάς έφαγε μακαρόνια στον αέρα της εκπομπής

Δείτε αναλυτικά τι συνέβη

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Επική στιγμή στο The masked singer! Ο Σάκης Ρουβάς έφαγε μακαρόνια στον αέρα της εκπομπής

Το βράδυ του Σαββάτου (11/6) μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ ξεκίνησε ένα ακόμη επεισόδιο του «The masked singer» μετά από την αποχώρηση που δεν περίμενε κανείς.Ωστόσο, πριν από λίγο όπως παρακολουθήσαμε όταν ήρθε η σειρά για να ανέβει το Παπάκι στην σκηνή, έγινε ο κακός "χαμός".

Συγκεκριμένα, θέλησε να τονώσει τις Ιταλικές του ρίζες μιας και επέλεξε να φιλέψει με ποτό και φαγητό. Μάλιστα, ο Σάκης Ρουβάς δεν έχασε την ευκαιρία και "ρίχτηκε" στο φαγητό μιας και δεν αντιστάθηκε να φάει μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα.

Η επική στιγμή στο The Masked Singer

Πολύ γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός - Αυτή κρυβόταν στη στολή του Γορίλα

Ακόμη ένα επεισόδιο The Masked Singer παρακολουθήσαμε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ το βράδυ του Σαββάτου 4/5 και ήταν πολύ απολαυστικό. Μάλιστα, οι κριτές ανακάλυψαν ποιος βρισκόταν πίσω από τη μάσκα του Γορίλα.

Στο τέλος της βραδιάς λοιπόν, η κριτική επιτροπή και τον κοινό αποφάσισαν πως ο Γορίλας είναι αυτός που θα αποχωρήσει από το μουσικό show και θα πρέπει να αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα.

Πίσω από την μάσκα του Γορίλα βρισκόταν τελικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου κάτι που δεν περίμενε κανείς. Ποιος ήταν όμως το Pop Corn;