Κόκκινο Ποτάμι 2: «Η απώλεια του Μίλτου δεν...» - Οι δηλώσεις του Μανούσου Μανουσάκη για την έναρξη των γυρισμάτων

«Η καταστροφή της Σμύρνης καταγράφεται στην καινούργια σειρά»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κόκκινο Ποτάμι 2: «Η απώλεια του Μίλτου δεν...» - Οι δηλώσεις του Μανούσου Μανουσάκη για την έναρξη των γυρισμάτων

Στην τελική ευθεία βρίσκονται τα γυρίσματα για τον νέο κύκλο του «Κόκκινου Ποταμιού» (δείτε τι συμβαίνει με τον πρώτο κύκλο) ενώ οι ηθοποιοί ξεκινούν να στήνονται υπό τη σκηνοθεσία του Μανούσου Μανουσάκη. Στα backstage πήγε η κάμερα του «Open Weekend» και πέτυχε τον σκηνοθέτη και τους πρωταγωνιστές, όπου έδωσαν αποκλειστικές συνεντεύξεις.

Οι δηλώσεις του Μανούσου Μανουσάκη

«Η ιστορία μας αρχίζει το 1919 και τελειώνει το 1922. Η καταστροφή της Σμύρνης καταγράφεται στην καινούργια σειρά. Η απώλεια του Μίλτου δεν ξεπερνιέται. Η Ιφιγένεια δεν μπορεί να το δεχτεί. Θα δούμε αν θα τελεσφορήσει ένας νέος έρωτας.

Συμμετέχουν γύρω στους 220 ηθοποιοί, πάνω από 1500 βοηθητικοί» είπε ο Μανούσος Μανουσάκης.

Η Αναστασία Παντούση, η Ιφιγένεια της σειράς, είπε: «Ξεκινάμε ένα καινούργιο ταξίδι που είναι πια μυθοπλασία. Η Ιφιγένεια ήταν ένα υπαρκτό πρόσωπο. Τώρα θα της δώσουμε την ευκαιρία να δούμε τι θα γινόταν αν».

Κόκκινο Ποτάμι: Spoiler - Ποιος επιστρέφει στη σειρά;

Ο Μανούσος Μανουσάκης έχει πραγματοποιήσει συμφωνία με το κανάλι Open για την συνέχεια της σειράς "Κόκκινο Ποτάμι". Στο νέο κύκλο θα υπάρξουν 35 επεισόδια και ο σκηνοθέτης έχει ήδη ξεκινήσει το ρεπορτάζ, ώστε να βρει τις κατάλληλς τοποθεσίες για τα γυρίσματα που θα ξεκινήσουν άμεσα.

Στον νέο κύκλο επιστρέφει η Αναστασία Παντούση που υποδύεται την Ιφιγένεια (δείτε εδώ πως ήταν 4 μήνες μετά το τέλος των γυρισμάτων), η οποία είναι η μόνη που επιβίωσε στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου, ενώ υπάρχει και μια έκπληξη.

Ο χαμένος πατέρας της Ιφιγένειας, που είχε θεωρηθεί νεκρός μετά τη σφαγή, ζει και ψάχνει να βρει την κόρη του. Ένα επιπλέον spoil, αφορά μία ακόμη επιστροφή στη σειρά από ένα πρόσωπο από το αρχικό καστ. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Καζάκο.

Κωνσταντίνος Καζάκος