Elif: Η Χουμεϊρά και ο Κερέμ μαθαίνουν κάτι σημαντικό για την Ελίφ και τη Μελέκ

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του STAR

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Elif: Η Χουμεϊρά και ο Κερέμ μαθαίνουν κάτι σημαντικό για την Ελίφ και τη Μελέκ

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις στην σειρά «Elif» όπου προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του STAR αναμένεται να είναι για ακόμη μια φορά ραγδαίες καθώς μετά από καιρό, ο Κερέμ και η Χουμεϊρά θα μάθουν μία αλήθεια για την Ελίφ και τη Μελέκ (δείτε εδώ super αποκλειστικό).

Τι θα δούμε στην Elif στα επόμενα επεισόδια (14-17/6)

Τρίτη 14/6 - Επεισόδιο 1075

Ο Μαχίρ και η Κιγιμέτ τσακώνονται εξαιτίας της Μελέκ. Η Μελέκ συμμαχεί με την Γκαρίς ενάντια στη Φιντάν και τη Νεσρίν. Η Τσιτσέκ επιστρέφει στο θάλαμο και η Φιντάν την πλησιάζει με κακές διαθέσεις αλλά η Γκαρίς την υπερασπίζεται και μαζί με τη Μελέκ στέκονται απέναντι στη Φιντάν και τη Νεσρίν.

Η Μελέκ και η Ελίφ

Η Χουμεϊρά και ο Κερέμ μαθαίνουν κάτι σημαντικό σχετικά με την Ελίφ και τη Μελέκ. Η Χουμεϊρά προσπαθεί να μιλήσει με την Ελίφ για να μάθει περισσότερα και για ποιο λόγο η μικρή φοβάται τόσο πολύ. Η Ασλι και ο Κερέμ διαφωνούν για το θέμα της Μελέκ και για όσα της καταλογίζουν πως έχει κάνει. Η Ασλί δεν μπορεί να πιστέψει τα όσα λέει ο Κερέμ εναντίον της Μελέκ…

Τετάρτη 15/6 - Επεισόδιο 1076

Η Χουμεϊρά προσπαθεί να πείσει την Ελίφ να της μιλήσει για όλα και προσπαθεί να μάθει τι ή ποιον φοβάται. Η Ελίφ της λέει πως ο Ταρίκ την έφερε στην έπαυλη αλλά δεν της λέει πως φοβάται την Κιγιμέτ γιατί την απειλεί. Η Χουμεϊρά αποφασίζει να μιλήσει με τον Ταρίκ για να αποκαλύψει τον λόγο, που τον έκανε να φέρει την Ελίφ στην έπαυλη. Ο Λεβέντ δεν θέλει η Χουμεϊρά να δει τον Ταρίκ αλλά εκείνη είναι αποφασισμένη να το κάνει.

Η Φιντάν θέλει να διώξει από τον θάλαμο την Γκαρίς και καταστρώνει ένα σχέδιο με τον φρουρό. Προκαλούν την Γκαρίς και δημιουργείται επεισόδιο. Οι φρουροί απομακρύνουν από τον θάλαμο την Γκαρίς. Η Φιντάν απειλεί τη Μελέκ και την Τσιτσέκ.

Η Μελέκ μαθαίνει για ποιο λόγο βρίσκεται η Τσιτσέκ στη φυλακή και νιώθει μεγάλη θλίψη. Ο Μαχίρ πηγαίνει στη δικηγόρο της Μελέκ για να μιλήσουν αλλά όταν εκείνη κάνει ερωτήσεις σχετικά με την Κιγιμέτ, ο Μαχίρ νιώθει άβολα και έρχεται σε δύσκολη θέση…

Πέμπτη 16/6 - Επεισόδιο 1077

Ο Μαχίρ συναντάει τη Φικρέτ και συζητούν για τη Μελέκ. Η Φικρέτ πιστεύει πως η Κιγιμέτ ευθύνεται για όσα άσχημα συμβαίνουν στη Μελέκ. Η Χουμεϊρά πηγαίνει στη φυλακή να μιλήσει με τον Ταρίκ γιατί θέλει να μάθει από εκείνον τι ζητάει από την Ελίφ. Ο φύλακας την ενημερώνει πως ο Ταρίκ τραυματίστηκε στο κελί του και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο και η Χουμεϊρά σοκάρεται.

Η Κιγιμέτ συναντάει τον Μαχίρ και του λέει πως η Ματσιντέ αναζητά την Ελίφ και τη Μελέκ επειδή είναι η γυναίκα και η κόρη του ανιψιού της Γιουσούφ, που πέθανε και τους ανήκει μερίδιο από την κληρονομιά της οικογένειας.

Το γεγονός ότι η Μελέκ είναι φυλακή τους εξυπηρετεί στα σχέδιά τους. Ο Μαχίρ όμως θέλει να βγάλει τη Μελέκ από τη φυλακή και να την ενώσει ξανά με την κόρη της, την Ελίφ. Η Μελέκ γράφει ένα γράμμα στην Ελίφ, το ίδιο κάνει και η Ελίφ για τη μητέρα της…

Παρασκευή 17/6 - Επεισόδιο 1078

Ο Εμιρχάν παριστάνει τον άρρωστο και όλοι ανησυχούν. Τους διώχνει όλους από το δωμάτιο του και στη συνέχεια το σκάει για να πάει να συναντήσει τον πατέρα του. Η Φιντάν λείπει από το κελί και όλες οι φυλακισμένες νιώθουν λίγο ελεύθερες, τρώνε και λένε αστεία ενώ γράφουν και γράμματα στους αγαπημένους τους με την ησυχία τους.

Ο Μαχίρ ακούει μια συζήτηση ανάμεσα στη Χουμεϊρά και τον Λεβέντ σχετικά με τον Ταρίκ και καταστρώνει ένα σχέδιο. Συναντάει τη δικηγόρο της Μελέκ και υποδεικνύει τον Ταρίκ ως υπεύθυνο για τις ψευδείς κατηγορίες κατά της Μελέκ. Ο Μαζίρ ρίχνει όλες τις ευθύνες στον Ταρίκ και η δικηγόρος τον αντιμετωπίζει με καχυποψία.

Η Φιντάν επιστρέφει στο κελί και αμέσως αρχίζει να μηχανορραφεί εις βάρος των άλλων κρατουμένων μαζί με τη βοήθεια πάντα της Νεσρίν. Καταστρέφει τα γράμματα μιας κρατούμενης ενώ κλέβει και το γράμμα της Μελέκ και αφού την κοροϊδεύει για όσα γράφει στη συνέχεια το σκίζει.

Η Κιγιμέτ κλέβει και εκείνη το γράμμα της Ελίφ και για άλλη μια φορά μητέρα και κόρη δεν μπορούν να επικοινωνήσουν. Ο Τουφάν συναντάει τον Εμιρχάν και τον πηγαίνει να μάθει σκοποβολή. Ο μικρός κρατάει όπλο για πρώτη φορά στη βολή του και τραυματίζει τον ώμο του από τη δύναμη της εκπυρσοκρότησής. Την ίδια ώρα η Ζουλιντέ ανακαλύπτει πως ο Εμιρχάν το έχει σκάσει. Ο Σαφάκ καταλαβαίνει πως ο Εμιρχάν είναι με τον Τουφάν και πηγαίνει να τον βρει.

Σημείωση: Τη Δευτέρα 13/6 (αργία Αγίου Πνεύματος) η σειρά δεν θα μεταδοθεί.

«Σώσε την κόρη μου»! Η Μελέκ καταρρέει

Στην Elif, η Μελέκ ζει τραγικές στιγμές στο κελί την ώρα που ο Μαχίρ κινεί γη και ουρανό για να της βρει τον καλύτερο δικηγόρο να αναλάβει την υπόθεσή της. Η Κιγιμέτ βάζει σκοπό να κάνει την Ελίφ να υποφέρει και να εκδικηθεί την οικογένεια Χακτανίρ.

Η Φιντάν γυρίζει στη φυλακή και αμέσως παίρνει τον έλεγχο της κατάστασης, ενώ όλες οι κρατούμενες επιστρέφουν στην προηγούμενη συμπεριφορά τους και ξεχνάνε τα πάντα. Η Νεσρίν συμμαχεί με τη Φιντάν και μαζί τρομοκρατούν τη Μελέκ μέρα και νύχτα... διαβάστε τη συνέχεια στο tv-24.gr