MasterChef 6: «50.000 ευρώ θα πάω να τα φάω όλα...» - Έτσι θα αξιοποιήσουν Καλλιόπη και Πάνος τα χρήματα του επάθλου

«Ελάτε κι εσείς τι να σας πω, θα κεράσω!»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
MasterChef 6: «50.000 ευρώ θα πάω να τα φάω όλα...» - Έτσι θα αξιοποιήσουν Καλλιόπη και Πάνος τα χρήματα του επάθλου

Λίγη μόνο ώρα πριν το μεγάλο φινάλε και την αυλαία που θα ρίξει για φέτος το MasterChef 6 με την ανάδειξη του νικητή, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θέλησε να κάνει τους παίκτες να ξεχαστούν από την αγωνία τους με το πιάτο αντιγραφής, και τους ρώτησε πώς σκέφτονται να αξιοποιήσουν τα χρήματα σε περίπτωση νίκης.

Έτσι λοιπόν ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος αν κερδίσει τα 50.000 δήλωσε πως θέλει να ξοδέψει ένα ποσό σε ταξίδια, μιας και έχει ανάγκη τις διακοπές.

Οι δηλώσεις της Καλλιόπης και του Πάνου για το χρηματικό έπαθλο

«Θα πάω διακοπές. Αλλά 50.000 ευρώ θα πάω να τα φάω όλα σε ένα πάρτι; Χαίρομαι που θα πάω σπίτι μου επιτέλους μετά από τόσο καιρό, θα μου λείψει πάρα πολύ, αλλά να πάω κι εγώ λίγο σπίτι μου», δήλωσε ο φιναλίστ του MasterCherf και συμπλήρωσε «Είτε κερδίσω είτε όχι, κρατάω το πόσοι άλλοι έχουν γίνει MasterChef στην Ελλάδα. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι είμαστε σε αυτή τη θέση εδώ εγώ και η Πόπη».

Έτσι θα αξιοποιήσουν Καλλιόπη και Πάνος τα χρήματα του επάθλου

Όσο για την Καλλιόπη Μπεζαντέ, σε περίπτωση που κερδίσει το χρηματικό έπαθλο, η ίδια δήλωσε: «Το όνειρό μου είναι να κάνω το δικό μου μαγαζί. Η μαμά μου θέλει να πάμε ταξίδι στο Κάιρο, κερδίσουμε δεν κερδίσουμε, ταξίδι θα πάμε. Ελάτε κι εσείς τι να σας πω, θα κεράσω», είπε η Καλλιόπη Μπεζαντέ προσκαλώντας τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Πυρ και μανία το Twitter με την «πειραγμένη» βαθμολογία του Παναγιώτη

Δεν βγάζει κανείς από το μυαλό των χρηστών του Twitter πως οι κριτές με "ύπουλο" τρόπο θέλουν να προωθήσουν τον Παναγιώτη, έτσι και σήμερα στον τελικό του MasterChef μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών, οι χρήστες παρατήρησαν ότι το οχτάρι στη βαθμολογία του Πάνου ήταν κάπως «πειραγμένο». Κάποιοι μάλιστα έγραψαν ότι από επτά έγινε οχτώ, και αμέσως επικράτησε ο απόλυτος χαμός!

Πιο συγκεκριμένα η Καλλιόπη πήρε 7/10 από τον Θάνο Φέσκο & τον Γιώργο Παπαζαχαρία & μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει 27 βαθμούς. Ο Πάνος πήρε 8/10 συγκεντρώνοντας 29 βαθμούς. Το Twitter όμως παρατήρησε ότι το οχτάρι στη βαθμολογία του Πάνου ήταν κάπως «πειραγμένο» και ποιος είδε τα σχόλια τους και δεν τα φοβήθηκε!