Άγριες Μέλισσες: Η ώρα της δικαίωσης έχει φτάσει και οι ένοχοι θα συλληφθούν

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1 (16/6)

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Η ώρα της δικαίωσης έχει φτάσει και οι ένοχοι θα συλληφθούν

Μπορεί σιγά σιγά οι Άγριες Μέλισσες να ρίχνουν αυλαία την φετινή τηλεοπτική σεζόν, ωστόσο οι εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές σε κάθε επεισόδιο. Συγκεκριμένα, σήμερα (16/6) αναμένεται να δούμε για ακόμη μια φορά τα πάνω κάτω καθώς ο θάνατος του Θανάση θα συγκλονίσει για τα καλά το Διαφάνι. (Δείτε εδώ ποιο θα είναι το τέλος της Μυρσίνης)

Οι σημερινές (16/6) εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες

Επεισόδιο 132

Όλοι είναι συντετριμμένοι μετά τον θάνατο του Θανάση και το χωριό βυθίζεται στη θλίψη. Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή αποφασίζουν να πουλήσουν όλη την περιουσία τους παρά τις προσπάθειες του Δούκα και της Μυρσίνης να τους αλλάξουν γνώμη.

Ο Λάμπρος, ο Πέτρος και ο Ζάχος ακολουθούν την πρόταση του Κουρτέση και καταθέτουν όσα γνωρίζουν για τη δολοφονία των μελών της ΕΑΚ. Ο Ακύλας, ο Μελέτης, ο Ντούνιας αλλά κι όλοι οι ένοχοι αυτής της υπόθεσης συλλαμβάνονται. Ήρθε η ώρα της δικαίωσης και θα οδηγηθούν στη φυλακή;

«Στο τελευταίο επεισόδιο θα...»

Το πρωί της Κυριακής 12/6 ο Κωστής Σαββιδάκης μίλησε στην Πέννυ Καβέτσου και και την εκπομπή «Open Weekend», παραχωρώντας μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην σειρά που πρωταγωνιστεί τις «Άγριες Μέλισσες» (δείτε εδώ τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια), αλλά και όλα όσα συμβαίνουν στον χώρο της υποκριτικής και το κίνημα #metoo.

«Δεν είναι τόσο Άγιος ο παπά Γρηγόρης. Αν μου έλεγαν πάρε τον Ακύλα και γδάρε τον θα το έκανα με μεγάλη χαρά. Στο τελευταίο επεισόδιο θα κλάψουμε πάρα πολύ. Υπάρχει μια σκηνή, όπου οι περισσότεροι συνάδελφοι ζήτησαν να μην τη βάλουμε τελευταία σκηνή γιατί δεν θα μπορέσουμε να τη γυρίσουμε από το κλάμα που θα ρίξουμε. Θα έχουμε πολλές κηδείες, πολλούς θανάτους, θα χάσουμε πολύ κόσμο κι από τους δικούς μας», είπε αρχικά ο Κωστής Σαββιδάκης.

Ο Κωστής Σαββιδάκης είπε στη συνέχεια: «Έχω ακούσει κι εγώ ότι ετοιμάζουν τρία φινάλε. Μπορεί να γυρίσουμε και τα τρία επεισόδια, να ξέρουμε τρία φινάλε, αλλά να μην ξέρουμε ποιο θα παίξει. Ο ρόλος του παπά Γρηγόρη δεν ήρθε τυχαία. Είχα ζητήσει κάτι συγκεκριμένο. Αυτά που ζήτησα είναι όλα όσα έχει ο ρόλος του παπά Γρηγόρη. Λογικό είναι να έχουν πέσει τα νούμερα, αλλά δεν πιστεύω ότι έχει πέσει τόσο πολύ. Νομίζω ότι κάποιος λάθος γίνεται στη μέτρηση».

Για τη συμμετοχή του στις Οικογενειακές Ιστορίες, ο Κωστής Σαββιδάκης είπε: «Δεν είναι ντροπή, δεν ντρέπομαι καθόλου. Είναι δουλειά και δεν ξέρεις ο καθένας σε τι χρονική περίοδο της ζωής του βρίσκεται για να το κάνει».

Κλείνοντας, ο Κωστής Σαββιδάκης ανέφερε: «Ο Κώστας Κωστόπουλος είναι ένας αξιοπρεπέστατος άνθρωπος, δεν έδωσε ποτέ κανένα δικαίωμα. Όταν δω στο θέατρο κάτι να βρωμάει, φεύγω. Κάποιος προσέβαλε ένα συνάδελφο στο θέατρο, του είπα να ζητήσει συγγνώμη, δεν ζήτησε και αποχώρησα δύο εβδομάδες πριν το φινάλε. Κάποια στιγμή πρέπει να απαντάμε σε κάποια πράγματα. Δεν μπορούν να σε βρίζουν και να κάθεσαι. Είναι ντροπή, είναι ξεφτίλα».