Φως στο Τούνελ: Ένα επεισόδιο πριν το τέλος φέρνει την Δικαιοσύνη

Τι θα δούμε αύριο 17/6;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φως στο Τούνελ: Ένα επεισόδιο πριν το τέλος φέρνει την Δικαιοσύνη

Την Παρασκευή 17/6, το Φως στο Τούνελ επιστρέφει με ένα ακόμη επεισόδιο λίγο πριν το τέλος της σεζόν και πέρα από το τρέιλερ που προβάλλεται στην τηλεόραση, η Αγγελική Νικολούλη προχώρησε σε άλλο ένα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το οποίο είναι άκρως ανατριχιαστικό.

Το νέο τρέιλερ για το Φως στο Τούνελ

Η παρουσιάστρια, δηλαδή, δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο εναλλάσονται πλάνα από μία παιδιική χαρά στην οποία βρίσκονται παιδικά αντικείμενα, αλλά και από ιατρικά έγγραφα, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί η μορφή του αγάλματος της Δικαιοσύνης. Σε συνδυασμό με την μουσική από το soundtrack της ταινίας "Ο λαβύρινθος του Πάνα", δημιουργείται μεγάλη αγωνία για όσα θα δούμε.

Το θέμα της συζήτησης στο προτελευταίο επεισόδιο θα είναι, για άλλη μία φορά η υπόθεση της Πάτρας και των τριών νεκρών κοριτσιών και φαίνεται πως πλησιάζει η ώρα που θα αποδοθεί επιτέλους η δικαισύνη και οι ψυχές τους θα ηρεμήσουν, όπως είχε προειδοποιήσει η ίδια. Οι εξελίξεις θα είναι συγκλονιστικές,

«Πάμε στην υπόθεση και όχι στο σήριαλ με...»

Για ακόμα μία Παρασκευή 10/6 η Αγγελική Νικολούλη καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό με τις αποκαλύψεις για την Ρούλα Πισπιρίγκου. Μάλιστα η δημοσιογράφος ξεκίνησε αρκετά επιθετικά την εκπομπή της ρίχνοντας μια κραυγαλέα σπόντα για την συμπεριφορά της κατηγορούμενης αλλά και των λοιπών μέσων ενημέρωσης (δείτε εδώ τις αποκαλύψεις που έκανε).

«Καλησπέρα, καλησπέρα και στην Κύπρο που μας βλέπετε ζωντανά. Πολυθεματικό αυτή τη νύχτα φίλοι μου αυτό το τούνελ. Θα πάμε στην υπόθεση αυτή καθ' αυτή και όχι στο σήριαλ με πρωταγωνίστρια την κατηγορούμενη», είπε η Αγγελική Νικολούλη ρίχνοντας με τον δικό της τρόπο τα καρφιά της.

Ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στον τρόπο που εκείνοι και οι συνάδελφοί της θα καλύψουν την υπόθεση και υπο ποιο πρίσμα θα θα προσπαθήσουν να ρίξουν «φως» σε όλα όσα θέλουν οι υπόλοιποι να μείνουν σκοτεινά.