MEGA: Έκτακτη ανακοίνωση για το Φως στο Τούνελ και την Αγγελική Νικολούλη

Όσα θα δούμε αύριο 17/6

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
MEGA: Έκτακτη ανακοίνωση για το Φως στο Τούνελ και την Αγγελική Νικολούλη

Τρεις σκοτεινές υποθέσεις ερευνά το «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη, την Παρασκευή 17 Ιουνίου στις 23:20, στο MEGA. Στοιχείο-«κλειδί» στο θρίλερ της Πάτρας… Προ των πυλών οι σοβαρές εξελίξεις. Το ντοκουμέντο του «Τούνελ» για τον θάνατο των παιδιών (δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις).

Νέα στοιχεία για ένα ειδεχθές έγκλημα που έφερε στο φως η εκπομπή. Γιατί οι ερευνητές επιστρέφουν στον τόπο του μυστηρίου; Πού οδηγούν τα σημειώματα-«φωτιά», τα οποία άφησαν άγνωστοι στο σπίτι όπου έγινε το φονικό;

Στο φως το θρίλερ της μητέρας δύο παιδιών, Βάσως Κουκουνασούλη. Τι λένε στο «Τούνελ» άτομα από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον της γυναίκας που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στη Λάρισα.

Το αυριανό 16/6 trailer του Φως στο Τούνελ

«Πάμε στην υπόθεση και όχι στο σήριαλ με...» - Το αιχμηρό σχόλιο της Αγγελικής Νικολούλη για την Πισπιρίγκου

Για ακόμα μία Παρασκευή 10/6 η Αγγελική Νικολούλη καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό με τις αποκαλύψεις για την Ρούλα Πισπιρίγκου. Μάλιστα η δημοσιογράφος ξεκίνησε αρκετά επιθετικά την εκπομπή της ρίχνοντας μια κραυγαλέα σπόντα για την συμπεριφορά της κατηγορούμενης αλλά και των λοιπών μέσων ενημέρωσης (δείτε εδώ τις αποκαλύψεις που έκανε).

«Καλησπέρα, καλησπέρα και στην Κύπρο που μας βλέπετε ζωντανά. Πολυθεματικό αυτή τη νύχτα φίλοι μου αυτό το τούνελ. Θα πάμε στην υπόθεση αυτή καθ' αυτή και όχι στο σήριαλ με πρωταγωνίστρια την κατηγορούμενη», είπε η Αγγελική Νικολούλη ρίχνοντας με τον δικό της τρόπο τα καρφιά της.

Ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στον τρόπο που εκείνοι και οι συνάδελφοί της θα καλύψουν την υπόθεση και υπο ποιο πρίσμα θα θα προσπαθήσουν να ρίξουν «φως» σε όλα όσα θέλουν οι υπόλοιποι να μείνουν σκοτεινά.