Ψέματα: Η τελική αναμέτρηση Έλενας και Ανδρέα θα έχει βίαια αποτελέσματα

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (17/6) επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ψέματα: Η τελική αναμέτρηση Έλενας και Ανδρέα θα έχει βίαια αποτελέσματα

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στο σημερινό (17/6) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Ψέματα μιας και η τελευταία σύγκρουση ανάμεσα στον Ανδρέα και την Έλενα πρόκειται να έχει ολέθριες συνέπειες (δείτε εδώ τις αποκαλύψεις που έκανε η Βασιλική Τρουφάκου για τη συνέχεια της σειράς).

Τι θα δούμε σήμερα (17/6) στη σειρά «Ψέματα»

Ο Αντρέας είναι τρομοκρατημένος ότι μπορεί να συλληφθεί και γι' αυτό ζητάει από τον Άρη να πει ψέματα στην αστυνομία και να του δώσει άλλοθι...

Η Έλενα, όμως, δεν το βάζει εύκολα κάτω και η τελική αναμέτρηση ανάμεσα τους έχει βίαιες συνέπειες...

Πόσα χιλιάρικα κόστισε η παραγωγή της σειράς «Ψέματα» στον ALPHA

Τα «Ψέματα» ξεκίνησαν πολύ δυναμικά στον ALPHA. Μία ιστορία γεμάτη ανατροπές, εξαπατήσεις και φυσικά ψέματα, τα οποία θα αποκαλυφθούν αναλυτικά μέχρι το τέλος της σεζόν.

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς παρακολουθήσαμε την Έλενα να δέχεται να βγει ένα ραντεβού με τον Ανδρέα, έναν χήρο καρδιοχειρουργό, ο οποίος τυχαίνει να είναι μπαμπάς ενός μαθητή της. Το ραντεβού αυτό σύντομα εξελίσσεται σε εφιάλτης καθώς η Έλενα ξυπνάει την επόμενη μέρα στο κρεβάτι της χωρίς το εσώρουχό της και χωρίς καμία μνήμη από το προηγούμενο βράδυ.

Αμέσως ξεκινάει ένα ping - pong αποκαλύψεων για τη βραδιά που πέρασαν μαζί η Έλενα και ο Ανδρέας, με την πρώτη να τον καταγγέλλει στην αστυνομία, χωρίς ωστόσο να έχει αρκετά στοιχεία ώστε να προφυλακιστεί. Ο Ανδρέας από τη μεριά του μοιάζει να είναι έκπληκτος με όσα ακούει μιας και σύμφωνα με τα λόγια του, ό, τι συνέβη μεταξύ τους ήταν συναινετικό.

Από εκεί και πέρα τα πράγματα περιπλέκονται ακόμη περισσότερο. Ο Ανδρέας έχει βρεθεί σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και όπως σας έχουμε αποκαλύψει μέσα από το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, το τέλος του δε θα είναι και τόσο καλό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life, το κόστος της παραγωγής 12 επεισοδίων άγγιξε τις 968.192 ευρώ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι εγκρίθηκε και κρατική επιχορήγηση από το ΕΚΟΜΕ ύψους 387.276 ευρώ.

Κάπως έτσι, το κανάλι πλήρωσε συνολικά 580. 916 ευρώ και φυσικά ξεχωριστά τα δικαιώματα της σειράς.

Βέβαια αξίζει να σημειωθεί πως το κανάλι όχι απλά δικαιώθηκε από την κίνησή του αυτή, αλλά καταχειροκροτήθηκε από τους τηλεθεατές που αποφάσισε να προβάλλει ένα τόσο ευαίσθητο θέμα, με μία προσέγγιση ιδιαίτερη.