MasterChef 6: «Νιώθω νικήτρια που κατάφερα να...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Καλλιόπης Μπεζάντε μετά τον τελικό

«Κατάλαβα από τις αρχές ότι ο Πάνος θα κερδίσει»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
MasterChef 6: «Νιώθω νικήτρια που κατάφερα να...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Καλλιόπης Μπεζάντε μετά τον τελικό

Το πρωί της Παρασκευής 17/6 καλεσμένη στο πλατό του Breakfast@Star, όπου την περίμεναν με τεράστια αγωνία, ήταν η Καλλιόπη Μπεζαντέ. Η σεφ που κατάφερε να φτάσει στον μεγάλο τελικό του MasterChef, παρά το γεγονός ότι πέρσι κόπηκε και δεν μπήκε, φέτος βγήκε δεύτερη, και ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος που ήταν ο μεγάλος νικητής του τελικού (δείτε εδώ τα όμορφα λόγια που είπε για εκείνη σε συνέντευξή του).

Οι πρώτες δηλώσεις της Καλλιόπης

«Όλες τις στιγμές πρέπει να τις ζούμε και ήθελα να νιώσω και εκείνη τη στιγμή. Αγχώθηκα πάρα πολύ στον διαγωνισμό αλλά ήθελα να ζήσω πολύ αυτή τη στιγμή και την έζησα. Νιώθω νικήτρια που κατάφερα να φτάσω στον τελικό» ανέφερε αρχικά η φιναλίστ του MasterChef.

«Κατάλαβα από τις αρχές ότι ο Πάνος θα κερδίσει. Στις αντιγραφές ήταν λίγο πιο ψύχραιμος από μένα. Όταν κάτι ξεκινάω θέλω να το τελειώνω κιόλας. Μου αρέσει που απέδειξα σε αυτούς που με υποτίμησαν ότι μπορώ να τα καταφέρω. Πεισμώνεις όταν ακούς εντάξει μέχρι που θα φτάσει, και λέω όχι θα σας δείξω που θα φτάσω. Όταν αποφάσισα να ξαναπάω οι γονείς μου ήταν να το χαρώ ό,τι και να γίνω. Είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα» εξομολογήθηκε η Καλλιόπη Μπεζαντέ.

«Του αφιέρωνα πιάτα συνέχεια» - Αυτός είναι ο σύντροφος της

Το βράδυ της Τετάρτης 15/6 το πλατό του MasterChef γέμισε με κονφεττί μετά την νίκη του Πάνου Κουμουνδούρου. Η Καλλιόπη Μπεζάντε έλαβε την δεύτερη θέση του διαγωνισμού και η αλήθεια είναι ότι ήταν παραπάνω από ευχαριστημένη με την έκβαση των πραγμάτων.

Η κάμερα του Breakfast at Star βρέθηκε στα backstage και έλαβε αποκλειστικές συνεντεύξεις από τους συμμετέχοντες. Μάλιστα η Καλλιόπη δεν έκρυψε την ανακούφιση και την χαρά της, όταν βρέθηκε ξανά με τον σύντροφό της, μετά από 6 μήνες στο παιχνίδι.

«Για εμένα είναι ήδη νικήτρια, και 23η να έβγαινε πάλι νικήτρια θα ήταν γιατί προσπάθησε και κατάφερε, να μπει μέσα στο σπίτι που πέρυσι δεν τα κατάφερε και εν τέλει έφτασε στον τελικό και αναμετρήθηκε με έναν δύσκολο αντίπαλο. Όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί τώρα και για τους δύο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο σύντροφός της.

«Εννοείται ότι μου έλειψε όσο καιρό ήταν μέσα στο σπίτι και πάρα πολύ μάλιστα», παραδέχτηκε ο Μιχάλης, ενώ το ίδιο δήλωσε και η Ποπάρα: «Εννοείται ότι μου έλειπε, το έλεγα συνέχεια, πιάτα του αφιέρωνα, αλλά εντάξει τελείωσε το παιχνίδι και όλα καλά».