Είχαν παρελθόν και δεν το ξέραμε - Η άγνωστη σχέση της Καλλιόπης και του Καραπάνου στην πραγματική ζωή

Υπάρχει ντοκουμέντο!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Είχαν παρελθόν και δεν το ξέραμε - Η άγνωστη σχέση της Καλλιόπης και του Καραπάνου στην πραγματική ζωή

Η Μαρία Τζομπανάκη και ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος είναι δύο ηθοποιοί, που βλέπουμε να κάνουν μεγάλη επιτυχία στην πολύ αγαπημένη σειρά του κοινού, στον ''Σασμό''.

Ο ρόλος της Καλλιόπης και του Καραπάνου μπορεί να μην έχει μεγάλη σύνδεση στο σίριαλ και αλλά σαν συνάδελφοι έχουν βαθιά εκτίμηση ο ένας για τον άλλον μιας και γνωρίζονται από παλιά. Πιο συγκεκριμένα, είχαν παίξει το 1994 στην σειρά ''Το μάτι του φιδιού'' και η παρακάτω φωτογραφία που ακολουθεί αποδεικνύει το πόσο νέοι ήταν. Γενικότερα, η Τζομπανάκη ήταν πολύ εντυπωσιακή από μικρή και αυτό φαίνεται και από ένα στιγμιότυπο του πρώτου της γάμου.

Φωτογραφία του παρελθόντος της Μαρίας Τζομπανάκη με τον Λάζαρο Γεωργακόπουλο

Γεωργακόπουλος - Τζομπανάκη

Το spoiler της Τζομπανάκη για το μέλλον του Σασμού

Η Μαρία Τζομπανάκη μίλησε στην κάμερα της «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων έκανε και ένα φοβερό spoiler. Η αγαπημένη ηθοποιός και πρωταγωνίστρια του «Σασμού» πως θα αντιδράσει η τηλεοπτική Καλλιόπη, που υποδύεται η ίδια στην επανένωση της Αργυρώς με τον Αστέρη.

Η αγαπημένη ηθοποιός ήταν αρκετά λαμπερή και ευδιάθετη και έχει κάθε λόγο, αφού πριν λίγες μέρες παντρεύτηκε ο αγαπημένος της τηλεοπτικός αλλά και εν ζωή γιος, Ορφέας Αυγουστίδης με τη σύντροφό του Γεωργία Κρασσά. Μάλιστα η Τζομπανάκη έκανε και δηλώσεις στις κάμερες που βρέθηκαν μετά τη λήξη του γάμου φανερά συγκινημένη.

«Θέλω να ελπίζω ότι μετά από αυτά που της συμβεί η αντίδρασή της θα είναι ήπια ή θα έχει το βάρος μιας σοφίας που έχει αποκτήσει ένας άνθρωπος που έχει πονέσει πολύ», είπε.
Το θέμα είναι πως μέχρι να δούμε το «σμίξιμο» του ζευγαριού θα προηγηθούν πολλά εξίσου ανατρεπτικά. Αρκεί να αναφέρουμε πως το κουβάρι αυτής της ένωσης του ζευγαριού θα ξεκινήσει πριν το φινάλε του πρώτου κύκλου.

Πώς και ποιοι θα βάλουν το χέρι τους; Μαρίνα και Βασιλική κάνουν γνωστή την περιπέτεια υγείας της Αργυρώς.

Η Μαρίνα μάλιστα κάνει μαζί του μια συμφωνία, να γίνει δότης έτσι ώστε να σωθεί η αγαπημένη του. Μια απόφαση δύσκολη και για τη Μαρίνα αλλά αδιαπραγμάτευτη για τον Αστέρη, ο οποίος κάνοντας εξετάσεις μαθαίνει πως είναι συμβατός και κάνει το χειρουργείο κάτω από άκρα μυστικότητα. Αυτό θα είναι η αρχή και θα είναι δυνατή πολύ.