Σημαντική ανακοίνωση από το OPEN για τον Γιώργο Θεοφάνους

Όσα θα δούμε απόψε 17/6

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σημαντική ανακοίνωση από το OPEN για τον Γιώργο Θεοφάνους

Ο Γιώργος Θεοφάνους (τον οποίο θέλει ο Γιάννης Λάτσιος και του χρόνου στο κανάλι) υποδέχεται τον Γιάννη Σαββιδάκη, την Μπέσσυ Αργυράκη, τον Ησαΐα Ματιάμπα και την Εβελίνα Νικόλιζα στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα», την Παρασκευή 17 Ιουνίου στις 20:00 στο OPEN, σε ένα άκρως καλοκαιρινό και ποπ επεισόδιο!

Ο Γιάννης Σαββιδάκης έρχεται στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα» και ερμηνεύει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, σε πολλές από τις οποίες έχει συνεργαστεί με τον Γιώργο Θεοφάνους. Τραγούδια αγαπημένα που έχουν ξεχωρίσει, πάντα με τη μελωδική φωνή του Γιάννη Σαββιδάκη.Στη συνέχεια, η Μπέσσυ Αργυράκη, με το μπρίο της και την αστείρευτη ενέργειά της, έρχεται στο πλατό και ερμηνεύει αγαπημένα κομμάτια. Θα την απολαύσουμε, όμως, και σε ένα τραγούδι του Γιώργου Θεοφάνους, το οποίο το έχουμε ακούσει από τη Νατάσα Θεοδωρίδου.

Ο ταλαντούχος ερμηνευτής, Ησαΐα Ματιάμπα συνεχίζει δίπλα στον μεγάλο μουσικοσυνθέτη με αγαπημένες παλιές και νέες επιτυχίες του. Στην παρέα τους έρχεται η μοναδική Εβελίνα Νικόλιζα και οι δύο καλλιτέχνες ετοιμάζουν ένα απολαυστικό ντουέτο.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ. Ένα νέο συγκρότημα έρχεται για να ξεσηκώσει το πλατό του «Ένα τραγούδι ακόμα». Οι Enorasis είναι ένα group πολλά υποσχόμενο που αξίζει να γνωρίσουμε καλύτερα.

Το ταλέντο που υποδέχεται ο Γιώργος Θεοφάνους αυτή την Παρασκευή είναι o Tom Giannakopoulos . O Tom είναι σαξοφωνίστας, είναι 23 ετών και ασχολείται με τη μουσική εδώ και δέκα χρόνια.

Το 17/6 trailer της εκπομπής του Γιώργου Θεοφάνους

Αποκαλυπτική συνέντευξη της Δέσποινας Βανδής και του Γιώργου Θεοφάνους

Το μεσημέρι της Δευτέρας 6/6 η κάμερα της τηλεοπτικής εκπομπής «Ελένη» πέτυχε την Δέσποινα Βανδή και τον Γιώργο Θεοφάνους, οι οποίοι μίλησαν για την μουσική τους συνεργασία ύστερα από πολλά χρόνια, αλλά και για τις πιο προσωπικές τους στιγμές, αν και δεν αναφέρθηκαν στον νέο έρωτα ης τραγουδίστριας Βασίλη Μπισμπίκη (δείτε εδώ προηγούμενες δηλώσεις της).

«Τη Δέσποινα τη θαυμάζω. Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια πριν γίνει η “Βανδή”» δηλώνει ο Γιώργος Θεοφάνους. «Μου ταιριάζουν όλα τα τραγούδια του» λέει χαρακτηριστικά η ίδια και προσθέτει πως τα κομμάτια του κ. Θεοφάνους έχουν μια διαχρονικότητα.

Αναπολώντας η τραγουδίστρια τα πρώτα της βήματα, θυμάται πως εστίαζε να λέει σωστά τις νότες ώσπου ο Γιάννης Πάριος της είπε «Δέσποινα άσε τον στίχο να σε ταξιδέψει».

«Ο χώρος της μουσικής ήταν ο κατ’ εξοχήν πρώτος που χτυπήθηκε για ευνόητους λόγους, είμαστε όλοι διψασμένοι να βγούμε να τραγουδήσουμε» αναφέρει χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή, λίγο πριν την καλοκαιρινή της περιοδεία.

Ερωτηθείς για τα παιδιά του και τι θα τους έλεγε εάν ήθελαν να ακολουθήσουν το δρόμο της μουσικής, ο Γιώργος Θεοφάνους απαντά πως τα παιδιά δεν είναι ιδιοκτησία μας και: «Ο ρόλος μας είναι να είμαστε δίπλα τους»

«Τα παιδιά έχουν το δικαίωμα να ακολουθήσουν αυτό που θέλουν. Δεν κάνουμε παιδιά για να μας ανήκουν» συμπλήρωσε η Δέσποινα Βανδή.