Σασμός: Χαμός στο Instagram! Κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από το γάμο Λαμπροπούλου - Λάλου

Δείτε τι ανέβασαν οι πρωταγωνιστές της σειράς

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Σασμός: Χαμός στο Instagram! Κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από το γάμο Λαμπροπούλου - Λάλου

Ο «Σασμός» ήρθε για να μείνει στην ελληνική τηλεόραση και τον Alpha, αφού κάθε του επεισόδιο κεντρίζει το ενδιαφέρον δεκάδων χιλιάδων τηλεθεατών κάθε βράδυ, που περιμένουν με αγωνία να μάθουν τις εξελίξεις στη συνέχεια της αγαπημένης σειράς. Φυσικά και οι συντελεστές της σειράς φροντίζουν να μας τροφοδοτούν συνεχώς με spoilers και φωτογραφικό υλικό, όπως έκαναν και οι τηλεοπτικοί Μαθιός και Βασιλική, που δημοσίευσαν φωτογραφίες τους στο instagram από τον επικείμενο γάμο τους.

Ο τηλεοπτικός Μαθιός πάντως ή κατά κόσμον Δημήτρης Λάλος, φαίνεται πως έχει μπει για τα καλά στο πετσί του ρόλου, αφού παρ' ότι δεν έχει καταγωγή από την Κρήτη, έχει εγκλιματιστεί πλήρως και έχει υιοθετήσει όλη την κουλτούρα. Πρόσφατα είδαμε άλλη ανάρτησή του εν όψει του γάμου με τη Βασιλική στην οποία τον είδαμε με παραδοσιακή φορεσιά.

Τι φωτογραφίες ανάρτησαν Βασιλική και Μαθιός στο instagram πριν το γάμο τους

Ο Μαθιός πριν το γάμο

«Η παράδοσή μας. Σασμός», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Δημήτρης Λάλος.

Αποκλειστικό: Θλίψη στο φινάλε του Σασμού

Ο Μαθιός, που έχει προκαλέσει τον Μανόλη να κάνει ό,τι νομίζει και ό,τι λέει η καρδιά του και η συνείδησή του, περιμένει με αγωνία την απόφαση του. Θα τον καταδώσει ή όχι;

Την ίδια ώρα η Μαρίνα δέχεται ένα τηλέφωνο από τον γιατρό και μαθαίνει τα ευχάριστα νέα: «Κυρία Βρουλάκη, πρέπει να έρθετε άμεσα στο νοσοκομείο. Βρέθηκε μόσχευμα για την Αργυρώ», της λέει και η Μαρίνα δακρύζει από τη χαρά της. Ωστόσο υπάρχει ένας όρος που η Μαρίνα πρέπει να δεχτεί: «Υπάρχει όμως μια προϋπόθεση. Ο δότης δεν θέλει σε καμία περίπτωση να γίνει γνωστή η ταυτότητά του», την ενημερώνει μεταξύ άλλων. Πώς θα αντιδράσει σ’ αυτό που έχει να της προτείνει ο γιατρός;


Στο μεταξύ η αγοραπωλησία του κτήματος του Αστέρη από τον Άγγελο ολοκληρώνεται, ενώ ο Γεράσιμος αισθάνεται ότι δεν μπορεί πια να μείνει σ’ αυτόν τόπο και ετοιμάζεται να φύγει οριστικά από την Κρήτη. Το μόνο που υπάρχει και που μπορεί να τον κρατήσει εκεί είναι η Στέλλα. Όμως ο Γεράσιμος για μια ακόμα φορά θα προτιμήσει τη μοναξιά του. Θα ζήσει όπως ήξερε τόσα χρόνια να ζει. Πάντα με μια... έλλειψη!

Ενώ η Αργυρώ γιορτάζει χαρούμενη με τον Σταύρο τα καλά νέα, ο Αστέρης αποκαλύπτει στον Μαθιό τα σχέδιά του: «Πρέπει να πάω στην Αθήνα για το χειρουργείο. Η μάνα εννοείται ότι δεν πρέπει να μάθει τίποτα. Θα της πούμε ότι πρέπει να λείψουμε λίγες μέρες και ότι πάμε στην Ιταλία για να δούμε κάποια μηχανήματα». Ο Μαθιός, αν και έχει ενδοιασμούς γι’ αυτό που θα κάνει ο Αστέρης, δέχεται: «Εντάξει, μη σε νοιάζει, άστο πάνω μου», τον καθησυχάζει.

Η μέρα του χειρουργείου πλησιάζει, γεμίζοντας με φόβο την Αργυρώ, ενώ στο πλευρό της πάντα ο Σταύρος τής δίνει κουράγιο: «Όλα καλά θα πάνε, Αργυρώ μου. Μη φοβάσαι τίποτα», της λέει.

Στο μεταξύ ο Μανόλης εξακολουθεί να βασανίζεται από εφιάλτες για τον Μαθιό και η Κλαίρη προσπαθεί να τον βοηθήσει. Οι Σταματάκηδες φεύγουν και η Στέλλα με τη Βασιλική προσπαθούν να μάθουν τι συμβαίνει με την ξαφνική αναχώρηση Αστέρη και Μαθιού για Ιταλία.