Super Mammy: Έκτακτη ανακοίνωση από τον ΑΝΤ1

Σήμερα 18/6

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Super Mammy: Έκτακτη ανακοίνωση από τον ΑΝΤ1

H κωμική σειρά Super Mammy, που πρωταγωνιστεί ο Μάρκος Σεφερλής ετοιμάζεται να προβάλλει άλλο ένα επεισόδιο το Σάββατο 18/6 στις 10 το βράδυ. Πρόκειται για το 11 για τη φετινή σεζόν και ο τίτλος αυτού είναι «Σαν το σκυλί στ’ αμπέλι!».

Η Χαρίκλεια θα προσπαθήσει να εξιστορήσει με τον δικό της τρόπο για άλλη μια φορά γεγονότα από την σκοπιά, που τα βλέπει μια μητέρα και ίσως με βάση την περιγραφή αυτή του επεισοδίου η απήχηση να είναι λιγάκι καλύτερη από τις προηγούμενες, μιας και τα τελευταία νούμερα τηλεθέασης του προγράμματος δεν έδειξαν και πολύ καλά σημάδια.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το Super Mammy του Σαββάτου 18/6

Η οικογένεια Μπιρμπίλη αποφασίζει ότι ο ηλικιωμένος οικογενειακός σκύλος, Φούλης, πρέπει να πάει σ’ έναν «οίκο ευγηρίας» για να περάσει ξέγνοιαστα τις τελευταίες μέρες του, αλλά δεν ξέρουν πώς να το πουν στη Χαρίκλεια. Εκείνη, ωστόσο, κρυφακούει τις συζητήσεις τους και νομίζει ότι μιλούν για αυτήν! Παράλληλα, τα παιδιά ετοιμάζουν ένα πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια της Χαρίκλειας, τα οποία η ίδια έχει ξεχάσει.

Το τηλεοπτικό μέλλον του Super Mammy

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Τύπος TV, η Έλενα Τσαβαλιά αποκάλυψε μερικά πολύ ευχάριστα νέα τόσο για την ίδια όσο και για τον σύζυγό της, Μάρκο Σεφερλή. Το ζευγάρι που δέχτηκε σφοδρές επιθέσεις από τα social media θα βρίσκεται και του χρόνου στην τηλεόραση.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός υπέγραψε με τον ΑΝΤ1 για να βγει το Super Mammy και του χρόνου στον αέρα. Μπορεί να προκάλεσε σάλο με μερικές σκηνές, ωστόσο, τα ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης λένε άλλα...

Για την επόμενη; Έχει γραφτεί βέβαια ότι δεν θα συνεχίσετε…

Μην πιστεύεις τα όσα γράφουν. Έχουμε ήδη υπογράψει για του χρόνου. Θα συνεχίσουμε κανονικά.

Τηλεθέαση κοιτάς;

Κοιτάζω, αλλά όχι με πανικό, με ενδιαφέρει για να δω την απήχηση της δουλειάς μας. Αν δεν είναι καλά τα νούμερα, δεν θα πω ότι καταστρεφόμαστε, ούτε αν είναι σούπερ θα πω ότι είμαστε οι καλύτεροι…

Έχουν γραφτεί αρνητικές κριτικές το τελευταίο διάστημα, σε «αγγίζουν»;

Σε οτιδήποτε αρνητικό δεν δίνω σημασία. Ασχολούμαι μόνο με θετικά πράγματα.