Άγριες Μέλισσες: «Δεν του αξίζει Λάμπρο!» - Η δραματική αλήθεια για το φόνο του Γιάννου βγήκε στο φως...

Τίποτα πια δεν θα ναι όπως πριν

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: «Δεν του αξίζει Λάμπρο!» - Η δραματική αλήθεια για το φόνο του Γιάννου βγήκε στο φως...

Πλησιάζουμε στο τέλος της σειράς Άγριες Μέλισσες, άρα και στην οριστική αποκάλυψη κάποιων σκοτεινών μυστικών που βαραίνουν τους ήρωες, και ένα από αυτά είναι η δολοφονία του Γιάννου. Πλέον όλα βγήκαν στο φως, μιας και ο Κωνσταντής από το βάρος των τύψεων του δεν άντεξε και τα αποκάλυψε όλα, χωρίς να περιμένει ωστόσο όσα θα ακολουθούσαν...

Ο Δούκας από την άλλη μεριά, στο επεισόδιο της Τετάρτης 22/6 όπως θα δούμε αρχίζει και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, καθώς μετά την σοκαριστική αυτή αποκάλυψη, δεν μένει σχεδόν κανείς δίπλα του πέρα από τη Μυρσίνη, της οποίας το τέλος πρόκειται να είναι ιδιαίτερα οδυνηρό.

Μην χάσετε απόψε στις Άγριες Μέλισσες

Επεισόδιο 135 - Η Αγορίτσα φέρνει στον Λάμπρο το σημάδι που ψάχνει για να δώσει στον Κωνσταντή την απάντηση που περιμένει. Η Πηνελόπη βρίσκεται σε αδιέξοδο καθώς η Ασπασία αρνείται να καταθέσει εναντίον του πατέρα της. Ο Δούκας βλέπει τον κλοιό γύρω του να σφίγγει όταν τον εγκαταλείπει και η Αγορίτσα.

Ο Σταμάτης βοηθά τον Παναγιώτη να κερδίσει την Βιολέτα, ενώ η Κορίνα κάνει ένα ταξίδι με την μητέρα της στην Αθήνα κι έρχεται αντιμέτωπη με την αλήθεια. Ο Θόδωρος Ξανθός φέρνει απροσδόκητα νέα στον Ζάχο και τον Πέτρο τη στιγμή που ο Μελέτης αποφασίζει να αντιμετωπίσει την Πηνελόπη…

Χωρίζουν ή παντρεύονται Δρόσω και Κωνσταντής

Στην τελική ευθεία για το μεγάλο φινάλε και οι ήρωες σιγά σιγά βρίσκουν το τέλος της. Άλλοι χωρίζουν, άλλοι παντρεύονται και άλλοι πεθαίνουν. Βιώσαμε ήδη έναν θάνατο που συγκλόνισε το Διαφάνι, αυτόν του Θανασάκη, όμως θα ακολουθήσουν και άλλοι.

Πριν όμως γίνουν όλα αυτά ετοιμάζεται μια μεγάλη επανένωση που καθηλώσει το κοινό. Ο Κωνσταντής και η Δρόσω όχι μόνο δεν χωρίζουν αλλά θα τους δούμε να παντρεύονται και ευτυχούν μαζί, και όλα αυτά πριν καν η Λενιώ γεννήσει το πρώτο της παιδί. Φαίνεται πως τελικά οι Σταμίρη βρίσκουν την ευτυχία τους.

Σε αυτό θα βοηθήσουν με τον τρόπο τους ο Νικηφόρος και η Ασημίνα. Τα παιδιά των Σεβαστών και οι αδελφές Σταμίρη, είναι πια οικογένεια. Δεν θέλουν να αφήσουν τον έρωτα των αδελφών τους, να καταστραφεί, από τα ολέθρια λάθη του Δούκα και της Μυρσίνης. Και έτσι έχουμε χαρές. Τις πρόδωσαν και κάποιες φωτογραφίες των συντελεστών που είναι καλοντυμένοι και χαρούμενοι, όπως η Ελένη Καρακάση και η Αιμιλία Καβάλη.

Αυτή είναι και η μεγαλύτερη χαρά στο χωριό, πριν βιώσουμε την χαρά της γέννησης του παιδιού της Ελένης. Παράλληλα όμως με το τρικούβερτο γλέντι, υπάρχει ο μεγάλος εφιάλτης του Ακύλα, που βρίσκει τρόπο να αποδράσει από τη φυλακή και απειλεί με όλεθρο. Στο Διαφάνι θα σημάνει συναγερμός. Ο Μεγαρίτης ωστόσο θα αρχίσει από τα του οίκου του, πριν στραφεί στις αδελφές Σταμίρη. Θέλει να τιμωρήσει την Ζωή μετά και την αποκάλυψη πως η Κορίνα δεν είναι κόρη του. Αλλά αυτό δεν θα είναι και τόσο εύκολο. Θα έχουμε ωστόσο απώλειες. Και όχι μόνο από τους κακούς της ιστορίας μας.

Άγριες Μέλισσες