Γη της Ελιάς: Η Αθηνά σκέφτεται να υιοθετήσει την μικρή Αγγελική

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (23/6)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Η Αθηνά σκέφτεται να υιοθετήσει την μικρή Αγγελική

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (23/6) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Γη της Ελιάς μιας και η Αθηνά μαθαίνει ότι η Αγγελική μπήκε σε ίδρυμα και έτσι αποφασίζει να κινήσει τις διαδικασίες για να την υιοθετήσει (δείτε εδώ τις αντιδράσεις του Twitter για το χθεσινό επεισόδιο).

Τι θα δούμε σήμερα (23/6) στη Γη της Ελιάς - Επεισόδιο 222

Η Εύα συνεχίζει να μην πιστεύει τον Στάθη και κρατά απόσταση ασφαλείας. Ο Αλέξης δείχνει πλέον μετανιωμένος και δέχεται όλους τους όρους της Μαργαρίτας. Ο Λυκούργος είναι πολύ στεναχωρημένος με την απόφαση του Ιάκωβου να φύγει και, σε μία βόλτα τους στο βουνό, του ανοίγει την ψυχή του.

Η Μυρτάλη δείχνει όλο και περισσότερο πως έχει καβαλήσει το καλάμι και η οικογένεια Βρεττάκου ψάχνει τρόπο να τη συνεφέρει. Έκπληκτος μένει ο Ισίδωρος τη στιγμή που ο Ιάκωβος του ανακοινώνει την επιστροφή του στην Ισπανία. Η Αρετή εκπονεί το σχέδιο του «εμφράγματος» μιλώντας στην Αναστασία για ξαφνική αδιαθεσία και τσιμπήματα στην καρδιά. Ο Λεωνίδας ζητά από την Άννα να βρεθούν για να μιλήσουν, δίνοντάς της ελπίδες για επανένωση.

Το τέλος της Μυρτάλης και του Στέφανου

Στις 30 Ιουνίου αναμένεται να παρακολουθήσουμε το τελευταίο επεισόδιο στην επιτυχημένη σειρά του Mega, Γη της Ελιάς. Μέχρι τότε, οι πρωταγωνιστές έχουν να ρυθμίσουν όλες τις υποθέσεις τους, ειδικά αυτοί που αποχωρούν από τη Μάνη.

Ένας από αυτούς είναι και ο Στέφανος. Όπως έχουμε δει, έχει ήδη συμφιλιωθεί με τον πατέρα του, ενώ κάνει προσπάθειες να τα βρει και με την αδερφή του. Άλλωστε επιτέλους κατάλαβε πως η επιρροή της μητέρας του πάνω του ήταν κακή και πως έχασε σταδιακά όλους τους ανθρώπους που τον αγάπησαν.

Τώρα είναι έτοιμος να κάνει το νέο του βήμα στην Ισπανία. Η Αρετή θα προσπαθήσει να τον σταματήσει, ωστόσο δεν τα καταφέρει. Μαζί του στο ταξίδι αυτό θα βρίσκεται και η Ελένη η οποία έχει αποφασίσει να αλλάξει τη ζωή της.

Ανάμεσα στις υποθέσεις που θέλει να κλείσει φεύγοντας από τη Μάνη ο Στέφανος, είναι και αυτή της Μυρτάλης. Οι δυο τους χώρισαν λόγω της Αρετής, ωστόσο πλέον ο νεαρός έχει καταλάβει το λάθος του. Έτσι, μία μέρα συναντά τυχαία τη Μυρτάλη στο δρόμο και της ζητάει να μιλήσουν.

Εκείνη γνωρίζει πως ο πρώην της έχει σκοπό να ταξιδέψει στην Ισπανία και είναι περίεργη να μάθει τι θέλει να της πει. Ο Στέφανος της εξηγεί πως είχε δίκιο όταν του είπε ότι η μητέρα, ελέγχει τη ζωή του. Της μιλάει για το μεταπτυχιακό του στην Ισπανία και εκείνη χαίρεται πραγματικά για το νέο του βήμα.

Έτσι, του εύχεται να πάνε όλα καλά και ο κύκλος αυτός κλείνει με ηρεμία. Άλλωστε, ανάμεσά τους υπάρχει αγάπη αλλά ο έρωτας έχει τελειώσει οριστικά.