Τούρτα της μαμάς: Ρίχνει αυλαία απόψε 23/6 - Ένταση και αναταραχές λίγο πριν το μεγάλο φινάλε

Τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τούρτα της μαμάς: Ρίχνει αυλαία απόψε 23/6 - Ένταση και αναταραχές λίγο πριν το μεγάλο φινάλε

«Η τούρτα της μαμάς», η κωμική σειρά μυθοπλασίας που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό για τις χιουμοριστικές ατάκες της, το ανατρεπτικό σενάριο και το εξαιρετικό καστ ηθοποιών, σερβίρει το τελευταίο της απολαυστικό… κομμάτι και ολοκληρώνει τη διαδρομή της στην ΕΡΤ1 την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022, στις 22:00, μ’ ένα ξεκαρδιστικό επεισόδιο (δείτε εδώ τα συγκινητικά λόγια των ηθοποιών για το μεγάλο φινάλε).

Τι θα γίνει στο τελευταίο επεισόδιο της Τούρτας της Μαμάς

Η οικογένεια Βασίλαινα ετοιμάζεται για το τελευταίο της τραπέζι και τα γενέθλια του Ρήγα, που θα τα γιορτάσει πρώτη φορά με την οικογένειά του.

Η Αλεξάνδρα ετοιμάζεται για την επέμβαση που έχει να κάνει. Ο Πάρης και ο Θωμάς βλέπουν υποψήφιες παρένθετες μητέρες και ο Ρήγας φέρνει στο σπίτι την καλλονή σύντροφό του, Τερέζα.

Το… κερασάκι στην τούρτα είναι το χαρτί στρατού του Θωμά, που φέρνει ο αστυνόμος Τούμπουλης, κι έρχονται τα πάνω κάτω, αφού ο Θωμάς προσπαθεί με κάθε τρόπο να το αποφύγει.

Εντάσεις και αναταραχές στο τελευταίο τραπέζι της οικογένειας. Μένει να δούμε αν θα μπουν όλα στη θέση τους και τι εκπλήξεις μας επιφυλάσσουν τα μέλη της οικογένειας Βασίλαινα.

Οι αντιδράσεις για το γκέι φιλί που προβλήθηκε στη σειρά

Το πρώτο γκέι φιλί στη σειρά της ΕΡΤ, «Η Τούρτα της Μαμάς», παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο της Δευτέρας (6/12) και μάλιστα είδε την απόλυτη αποθέωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το εν λόγω φιλί το είδαμε μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών που ενσαρκώνουν ένα ανοιχτά ομόφυλο ζευγάρι που έχει την πλήρη αποδοχή της οικογένειάς του, δηλαδή τον στρατιωτικό Πάρι και τον εκπαιδευτικό Παναγιώτη.

Στο τελευταίο επεισόδιο, λοιπόν, οι δυο τους αποφασίζουν να κάνουν σύμφωνο συμβίωσης και τότε ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί στα χείλη!

Η συγκεκριμένη σκηνή αποθεώθηκε από τους χρήστες στα social media και δε στο Twitter!