Άγριες Μέλισσες: Το "καταλάθος" spoiler της Θεοφανίας Παπαθωμά - Η αποκάλυψη της για το τελευταίο επεισόδιο

Η φωτογραφία του τελευταίου γυρίσματος που μαρτυρά κάτι...

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Το

Ο χρόνος έχει αρχίσει ήδη να μετρά αντίστροφα για το μεγάλο φινάλε των Άγριων Μελισσών, και ήδη γνωρίζουμε κάποιους από τους χαρακτήρες των οποίων το τέλος είναι δεδομένο. Ωστόσο οι αποκαλύψεις από τους ηθοποιούς δεν φαίνεται να σταματάνε ποτέ!

Η φωτογραφία του τελευταίου γυρίσματος στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς που ανάρτησε εμφανώς συγκινημένη μαζί με όλες τις γυναίκες του χωριού στο καφενείο της η Βιολέτα ή αλλιώς Θεοφανία Παπαθωμά, κρύβει ένα μικρό αλλά ταυτόχρονα σημαντικό spoiler!

Η ανάρτηση της Θεοφανίας Παπαθωμά που πρόδωσε μία λεπτομέρεια

Η Θεοφανία Παπαθωμά ανάρτησε την φωτογραφία και έγραψε χαρακτηριστικά: «Σπίτι Προύσαλη επτά χρόνια μετά. Το τελευταίο γύρισμα στο χώρο αυτόν. Λουλούδια seventies». Στο τελευταίο επεισόδιο λοιπόν, καταλαβαίνουμε πως ο χρόνος μεταφέρεται 7 χρόνια μετά με την πτώση της δικτατορίας και το χωριό γιορτάζει!

Επομένως το μόνο που μένει είναι να δούμε τι συμβαίνει εκείνη την περίοδο και πως έχουν εξελιχθεί οι ζωές των ηρώων ελπίζοντας το καλύτερο...

Όσα θα δούμε την Πέμπτη 22/6 στη σειρά

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (23/6) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες καθώς η Ασημίνα και ο Νικηφόρος αναλαμβάνουν να συνεφέρουν τον Κωνσταντή προκειμένου να τα ξαναβρεί με τη Δρόσω.

Τα πράγματα με τη Δρόσω και τον Κωνσταντή πηγαίνουν απ’ το κακό στο χειρότερο. Η Ασημίνα με τον Νικηφόρο αναλαμβάνουν να τον συνεφέρουν. Θα τα καταφέρουν; Η Πηνελόπη καταρρακώνεται απ’ την παραδοχή του Μελέτη για τη δολοφονία του Γραμματικού και παίρνει μια σημαντική απόφαση.

Η Κορίνα είναι σοκαρισμένη με την αποκάλυψη της Ζωής για τον πατέρα της ενώ ο Ζάχος παραδέχεται στον Θεόδωρο τη δολοφονία του Ξανθού. Ο Ακύλας ετοιμάζει το σχέδιο απόδρασης του, όταν θα έχει ένα ανεπάντεχο επισκεπτήριο. Ο Δούκας με τη Μυρσίνη επιστρέφουν στο αρχοντικό τους στο Διαφάνι, ενώ το ίδιο βράδυ ένας δυνατός έρωτας θα έχει την κατάληξη που του αξίζει…