Τραγωδία Πάτρα: Τελευταίο επεισόδιο ''φωτιά'' για το ''Φως στο τούνελ'' - Οι αποκαλύψεις που θα ανατρέψουν τα πάντα

Όσα θα δούμε την Παρασκευή 24/6

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τραγωδία Πάτρα: Τελευταίο επεισόδιο ''φωτιά'' για το ''Φως στο τούνελ'' - Οι αποκαλύψεις που θα ανατρέψουν τα πάντα

Η αγαπημένη αλλά και πολύ σημαντική εκπομπή ''Φως στο τούνελ'' ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία για φέτος με το τελευταίο επεισόδιο να προβάλλεται την Παρασκευή 24/6 και να παρουσιάζει στο κοινό, πολύ σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση της Πάτρας.

Μετά τα νέα πορίσματα των ιατροδικαστών για Μαλένα και Ίριδα, που αποδεικνύουν ουσιαστικά, πως τα δύο κορίτσια έχασαν τη ζωή τους από ασφυξία, η Αγγελική Νικολούλη και η ομάδα της θα αποκαλύψουν σχετικά και πολύ σημαντικά ντοκουμέντα, που ίσως και να κρατούσαν για το τέλος της σεζόν, ίσως και για το τέλος της υπόθεσης;

Το trailer του ''Φως στο τούνελ'' για τη Παρασκευή 24/6

Αρχίζει και τα ''παίρνει'' η Νικολούλη με τις εξελίξεις της υπόθεσης για την Πάτρα

H υπόθεση της Πάτρας με τα τρία νεκρά κοριτσάκια δεν κλείνει και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι να υπάρξει τελικό πόρισμα για τον θάνατο και τα αίτια όλων των παιδιών και φυσικά όταν θα έχει πια αποφανθεί η δικαιοσύνη για όλα.

Η εκπομπή της Αγγελική Νικολούλη, το ''Φως στο τούνελ'' κάνει σημαντική προσπάθεια να ερευνήσει στοιχεία, που θα πάνε ένα βήμα παρακάτω την έρευνα. Έτσι λοιπόν, το βράδυ της Παρασκευής 17/6 η παρουσιάστρια μαζί με τους καλεσμένους της παρέθεσαν νέα και σημαντικά στοιχεία στο κοινό για τον θάνατο της Ίριδας, ενώ παράλληλα η ίδια τόνισε πως θα πρέπει στο εξής η ελληνική κοινωνία αλλά και η επιστήμη να είναι πιο προσεκτική με τέτοια ζητήματα.

«Άργησε να γίνει. Έγιναν λάθη που έδωσαν δικαιώματα σε πολλούς. Μου έλεγε ο πατέρας και είχε δίκιο ότι αν είχε μια υπόνοια έβγαινε ένας ιατροδικαστής και του έλεγε ότι είναι ηπατική ανεπάρκεια. Έπρεπε να τριτώσει το κακό για να ξεσηκωθεί ο κόσμος.

Έπρεπε μία ιατροδικαστής να σημάνει τον κώδωνα. Άγρια πράγματα να μετράμε θύματα και να είναι παιδιά σε μια οικογένεια και ο καθένας να προσπαθεί να τη σκαπουλάρει» είπε η δημοσιογράφος. Δεν θα ήθελα να επαναληφθούν τέτοια λάθη. Δεν είναι σωστό να γίνεται αυτό. Οι πολίτες κουραστήκαμε πια. Είναι άγρια λάθη».