Ψέματα: Η Έλενα συλλαμβάνεται για τη δολοφονία του Ανδρέα

Καταιγιστικές οι σημερινές (24/6) εξελίξεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ψέματα: Η Έλενα συλλαμβάνεται για τη δολοφονία του Ανδρέα

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (24/6) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Ψέματα μιας και ο Ανδρέας σκηνοθετεί τον θάνατό του και ρίχνει όλες τις υποψίες πάνω στην Έλενα (δείτε εδώ τι αποκάλυψε ο Δημήτρης Αριανούτσος για τη σειρά).

Τι θα δούμε σήμερα, Παρασκευή 24 Ιουνίου στα Ψέματα

Επεισόδιο 07, στις 22:00

Τρεις εβδομάδες μετά την εξαφάνιση του Αντρέα, η αστυνομία βρίσκει το πτώμα του και είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για δολοφονία. Και ενώ όλο αυτό το διάστημα η Έλενα προσπαθούσε να πατήσει και πάλι στα πόδια της μετά από την οδυνηρή δοκιμασία που έζησε, βρίσκεται ξανά μπλεγμένη στο σκοτεινό μονοπάτι της ζωής του Αντρέα και πρέπει για άλλη μια φορά να παλέψει για να την πιστέψουν.

Επεισόδιο 08, στις 23:00

Οι υποψίες της αστυνομίας πέφτουν στον καινούριο σύντροφο της Έλενας, κι εκείνη νιώθει πλέον ότι δεν μπορεί να εμπιστευτεί κανέναν. Παράλληλα, παρακολουθώντας τι έχει μεσολαβήσει πριν το θάνατο του Αντρέα, βλέπουμε πως το δικό του παρελθόν έρχεται για να τον χτυπήσει άγρια, πράγμα που τον οδηγεί σε απερίσκεπτες πράξεις.

Οι νέοι χαρακτήρες που μπαίνουν στη σειρά

Νόρα Χατζίδου (Ζέτα Δούκα)

Η αστυνόμος Α’ Νόρα Χατζίδου είναι αντισυμβατική, κυνική και χωρίς κανένα φίλτρο στις αντιδράσεις και τη συμπεριφορά της. Συνήθως όμως είναι αυτές οι ιδιότητες του χαρακτήρα της που την οδηγούν στην εξιχνίαση των υποθέσεων που αναλαμβάνει. Ωστόσο, έχει και αυτή τα ευάλωτα σημεία της. Το παρελθόν της κρύβει κάποιες οδυνηρές καταστάσεις που την έχουν οδηγήσει να συμπεριφέρεται με αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο.

Πέτρος Δημακέας (Ιωάννης Παπαζήσης)

Ο Πέτρος, είναι μια αινιγματική φιγούρα που έχει σχέση με το παρελθόν του Ανδρέα. Οι δυο τους γνωρίζονται από την εποχή που σπούδαζαν, αλλά τα φοιτητικά τους χρόνια δεν είναι το μόνο κοινό στοιχείο τους. Η επανεμφάνισή του στη ζωή του Ανδρέα θα φέρει μεγάλες αλλαγές στην πορεία της Έλενας.