"Ο τραγικός επίλογος στο θρίλερ της Πάτρας" - Ανατριχιάζει το trailer του τελευταίου Φως στο Τούνελ

Απόψε 24/6 ρίχνει αυλαία με συγκλονιστικές αποκαλύψεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η εκπομπή ''Φως στο τούνελ'' ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία για φέτος με το τελευταίο επεισόδιο να προβάλλεται σήμερα, Παρασκευή 24/6 και να παρουσιάζει στο τηλεοπτικό κοινό, πολύ σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση της Πάτρας.

Μετά τα νέα πορίσματα των ιατροδικαστών για Μαλένα και Ίριδα, που αποδεικνύουν ουσιαστικά, πως τα δύο κορίτσια έχασαν τη ζωή τους, η Αγγελική Νικολούλη και η ομάδα της θα αποκαλύψουν σχετικά πολύ σημαντικά ντοκουμέντα.

Το trailer του ''Φως στο τούνελ'' , Παρασκευή 24/6

Πλησιάζει το κλείσιμο της δικογραφίας

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στην υπόθεση της Πάτρας μετά το πόρισμα των ιατροδικαστών για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, θεωρώντας πια πως τα κοριτσάκια βρήκαν τέλος μετά από ασφυξία, που υπέστησαν.

Από την άλλη, η Ρούλα Πισπιρίγκου, ενώ όλα τα βλέμματα έχουν στραφεί πάνω της για άλλη μία φορά, υποστηρίζει μέσα από την φυλακή: «Δεν έκανα ποτέ κακό στα παιδιά μου. Αφιέρωσα τη ζωή μου σε αυτά. Έζησα την απώλειά τους. Με κατηγορούν άδικα. Θέλω να μάθω την αλήθεια».

Η δικογραφία, παρόλα αυτά, αναμένεται να κλείσει το αργότερο μέχρι αύριο 24/6 και η υπόθεση θα περάσει από το στάδιο της προανάκρισης σε αυτό της ανάκρισης, που σημαίνει ότι η 33χρονη θα καταθέσει εκ νέου αλλά όχι στη ΓΑΔΑ, αλλά σε ανακριτή. Μάλλον αυτό θα συμβεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, που θα ζητήσει ο ανακριτής απαντήσεις για τις δολοφονίες της Μαλένας το 2019 και της Ίριδας, δυο χρόνια μετά.

Η 33χρονη συνεχίζει να αρνείται τα πάντα. Ετοιμάζεται να αμφισβητήσει το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρια, θα καταλογίσει ευθύνες στους γιατρούς, θα υποστηρίξει ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν την ενοχή της και θα επαναλάβει πως δεν ούτε καν σκέφτηκε να κάνει κακό στα παιδιά της.

Οι ισχυρισμοί της 33χρονης συντηρούν και την κόντρα ανάμεσα σε ιατροδικαστές που μαίνεται τις τελευταίες μέρες. Θέση στη διαμάχη πήρε το πρωί και η πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Εταιρείας και Ιατροδικαστικών Επιστημών Ελλάδος, με αφορμή τις συζητήσεις που προκάλεσαν οι διαρροές του νέου πορίσματος.

«Διαβάσαμε από τις διαρροές που έχουν γίνει ότι στο πόρισμα των κυρίων Καρακούκη και Καλόγρηα μνημονεύονται πλημμελείς συμπεριφορές των συναδέλφων που διενήργησαν τις δύο νεκροψίες – νεκροτομές. Αν είναι αληθείς οι πληροφορίες, τότε πρόκειται για άτοπη και άστοχη επισήμανση σ’ ένα τέτοιο πόρισμα», ανέφερε η Ελένη Ζαγγελίδου, Πρόεδρος Ιατροδικαστικής Εταιρείας.

Οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών έχουν συγκεντρώσει μια σειρά από νέα στοιχεία που προέκυψαν από τις καταθέσεις των τελευταίων ημερών.

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται και η τοποθέτηση του Μάνου Δασκαλάκη, που παραμένει στην Αθήνα σε συνεχή επικοινωνία με τον δικηγόρο του. Μια γυναίκα που μέχρι πρότινος ήταν γειτόνισσά του στην Πάτρα, μίλησε το πρωί για πρώτη φορά για όλα όσα έβλεπε να συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια.

Αυτό πάντως που απασχολεί περισσότερο τον 30χρονο αυτή την ώρα, είναι αν θα ασκηθούν νέες διώξεις και κυρίως αν θα αφορούν και τον ίδιο.

Παράλληλα, στην Πάτρα ολοκληρώθηκε η αγοραπωλησία σπιτιού της Ελένης Λεγάτου με το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που αποκόμισε να έχει προγραμματίσει να δοθεί για τις ανάγκες της κόρης της. Το σπίτι πουλήθηκε έναντι 33.000 ευρώ, με το νέο ιδιοκτήτη που είχε εγκατασταθεί ήδη από τις αρχές του μήνα, να μιλάει στο Live News λίγο μετά την ολοκλήρωση της αγοράς.

Εντωμεταξύ, έχει ξεκινήσει νέος κύκλος καταθέσεων για την σπιτονοικοκυρά του ζεύγους. Συγκεκριμένα, νωρίτερα ολοκληρώθηκε η τρίτη κατάθεση από τον φυσικοθεραπευτή της Ευγενίας Κούτρα, ένα άτομο το οποίο βρισκόταν αρκετές φορές με την 69χρονη. Επίσης, έχουν καταθέσει και άλλες δύο γυναίκες που φρόντιζαν την 69χρονη.

Τα ερωτήματα που έθεσαν στους μάρτυρες οι Αρχές ήταν εάν είχε η Ευγενία Κούτρα αντικείμενα αξίας και πώς τους πλήρωνε για τις υπηρεσίες τους.