Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Οι Εικόνες και ο Τάσος Δούσης ταξιδεύουν στη πανέμορφη Σαντορίνη

Δείτε τα δύο νέα επεισόδια αυτό το Σαββατοκύριακο

Οι Εικόνες και ο Τάσος Δούσης ταξιδεύουν στη πανέμορφη Σαντορίνη
TV24 26.06.2022 07:55
Από Youweekly Team

Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση συνεχίζουν τον νέο κύκλο επεισοδίων στο Open TV! Αυτή τη φορά, ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ συνεχίζουν τα ταξίδια στην Ελλάδα και ταξιδεύουν στην παγκοσμίως γνωστή και πανέμορφη Σαντορίνη, με δύο νέα επεισόδια back to back, Σάββατο 25 Ιουνίου στις 17:45 με το πρώτο μέρος του ταξιδιού στο νησί και Κυριακή 26 Ιουνίου στις 17:45 με το δεύτερο.

Στο επεισόδιο του Σαββάτου 25/6, ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ ταξιδεύουν στη Σαντορίνη, ένα από τα ομορφότερα νησιά του κόσμου! Μας ξεναγούν στα Φηρά· την πρωτεύουσα της Σαντορίνης, όπου κάνουν βόλτα στα γραφικά σοκάκια τους και ανακαλύπτουν το μυστικό σημείο για τέλειες φωτογραφίες αλλά και τον δρόμο που τρελαίνει όλους τους τουρίστες.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του επισκέπτονται το Μεγαλοχώρι για να θαυμάσουν τη Σαντορίνη αλλιώς και το Μουσείο Οίνου· το μοναδικό υπόσκαφο μουσείο παγκοσμίως. Επίσης, δοκιμάζουν πεντανόστιμα φαγητά με θέα στη μαγευτική Καλντέρα και μας προτείνουν έξυπνες αγορές για όλα τα βαλάντια.

Στο επεισόδιο της Κυριακής 26/6, ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ ταξιδεύουν στη Σαντορίνη, το πιο μαγικό νησί του κόσμου!

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του μας ξεναγούν στο μεγαλύτερο οινοποιείο της Σαντορίνης, δοκιμάζουν πεντανόστιμα φαγητά και μας εξηγούν τι είναι το περιβόητο «φόρεμα που πετάει»!

Δείτε τα trailer εδώ!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

5+1 «κρυφές» παραλίες της Αττικής - Ο Τάσος Δούσης προτείνει

Σαββατοκύριακο σε νησί: 4 προορισμοί κοντά στην Αθήνα - Ο Τάσος Δούσης προτείνει

Share