The Masked Singer - ημιτελικός: Με aqua σακάκι - Ο Σάκης Ρουβάς ''τράβηξε'' όλα τα βλέμματα

Υπέροχος!

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
The Masked Singer - ημιτελικός: Με aqua σακάκι - Ο Σάκης Ρουβάς ''τράβηξε'' όλα τα βλέμματα

Απόψε το βράδυ του Σαββάτου 25/6 ξεκίνησε ο ημιτελικός του The Masked Singer με πολλές εκπλήξεις και ανατροπές -μετά από μία αποχώρηση που δεν περίμενε κανείς. Αυτό που τράβηξε περισσότερο τα βλέμματα ήταν το σακάκι του Σάκη Ρουβά. Πρόκειται για μια από τις καλύτερές του εμφανίσεις του παρουσιαστή στο show.

O τραγουδιστής, έκανε ένα συγκλονιστικό look, με το aqua σακάκι του να ''μαγνητίζει'' τα βλέμματα. Φόρεσε ένα total white σύνολο και έπαιξε με τα χρώματα στα αξεσουάρ και το statement σακάκι του. Είναι aqua, από ύφασμα ιδανικό για το καλοκαίρι, κουμπί στο ίδιο χρώμα που είναι πολύ σημαντικό το ότι δεν χαλάει την ομοιομορφία.

Η εμφάνιση του Σάκη Ρουβά στον ημιτελικό του The Masked Singer

Σάκης Ρουβάς ακουα σακάκι

Επική στιγμή στο The masked singer! Ο Σάκης Ρουβάς έφαγε μακαρόνια στον αέρα της εκπομπής

Το βράδυ του Σαββάτου (11/6) μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ ξεκίνησε ένα ακόμη επεισόδιο του «The masked singer» μετά από την αποχώρηση που δεν περίμενε κανείς. Ωστόσο, πριν από λίγο όπως παρακολουθήσαμε όταν ήρθε η σειρά για να ανέβει το Παπάκι στην σκηνή, έγινε ο κακός "χαμός".

Συγκεκριμένα, θέλησε να τονώσει τις Ιταλικές του ρίζες μιας και επέλεξε να φιλέψει με ποτό και φαγητό. Μάλιστα, ο Σάκης Ρουβάς δεν έχασε την ευκαιρία και "ρίχτηκε" στο φαγητό μιας και δεν αντιστάθηκε να φάει μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα.