X Factor: «Είσαι τόσο αυστηρός γιατί..» - Σε αντιπαράθεση Ρόκκος και Μάστορας

Με αφορμή την εμφάνιση του Μίλτου Χαρόβα

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
X Factor: «Είσαι τόσο αυστηρός γιατί..» - Σε αντιπαράθεση Ρόκκος και Μάστορας

Το X-factor κάνει επιτυχία και αυτή την περίοδο το show βρίσκεται στη φάση των live, με τον Ηλία Ψινάκη να έχει εισβάλει στην κριτική επιτροπή και προκαλεί τον δικό του χαμό. Στο σημερινό 26/5 live show του X-Factor, κατά την διάρκεια της κριτικής του Μίλτου, ο Στέλιος Ρόκκος και ο Χρήστος Μάστορας ήρθαν σε μεγάλη αντιπαράθεση σχετικά με τις απόψεις τους.

Σκληρός ο Ρόκκος με τον Μίλτο στο X-factor

Ο Μίλτος Χαρόβας, από την ομάδα του Μιχάλη Κουϊνέλη, έπρεπε να τραγουδήσει το "Θα' μαι μια ζωή" του Σάκη Ρουβά στη σκηνή του X Factor και ο ίδιος δήλωσε από την αρχή ότι θα βάλει τα δυνατά του, αν και είχε αρκετό άγχος, μιας και θα τραγουδούσε μπροστά στον Ηλία Ψινάκη.

Κατά τη διάρκεια της κριτικής του, ο Στέλιος Ρόκκος του έκανε πολύ αρνητικά σχόλια για την ερμηνεία του, αν και σημείωσε ότι η διάθεσή του, σε πρώτο χρόνο, ήταν αρκετά καλή. Τα λεγόμενά του έβρισκαν εντελώς αντίθετο τον Χρήστο Μάστορα, ο οποίος μάλιστα δεν δίστασε να πει στον Στέλιο Ρόκκο: "Είσαι τόσο αυστηρός γιατί ο Σάκης Ρουβάς είναι φίλος σου, κολλητός σου..."

O λόγος αναβολής του τέταρτου live για το X-Factor

Την Κυριακή 12 Ιουνίου ήταν προγραμματισμένο να βγει στον αέρα το 4ο live για φέτος, αυτό ωστόσο δε θα συμβεί.

Μετά από ανακοίνωση του σταθμού μαθεύτηκε πως επειδή η ημέρα προβολής πέφτει μια ημέρα πριν από τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος 13/6 θα αναβληθεί όλο το επεισόδιο. Έτσι λοιπόν, διαγωνιζόμενοι και κριτές θα κάνουν λίγη υπομονή ακόμα μέχρι την Κυριακή 19 Ιουνίου, όποτε και θα διεκδικήσουν ξανά τα σχόλια του κοινού και τη επιτροπής με τις ερμηνείες τους.

X- Factor